Život v Iráku

06. ledna
7.1 /10

košík

Zhlédnuto: 23 738x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 65 Kategorie: galerie

Značky: konflikt , život , válka , muslimové , islám , irák , lidé

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
69 je photoshop... někdo odmazal čuráky
Cikánystán
Přínos "svobody" je opravdu znamenitý
Tam by mohla jet Grétka na dovču 😃
Když už tam Američani rozdělali nějakou práci, měli by to dokončit a nenechat je trápit
Krásných 17 let demokracie.
Islam je nevetsi zlo
  • RUL
  • 06.01.2020 16:53
Trochu tě opravím: největší zlo na světě jsou po staletí Židé.
největší zlo jsou idioti
Trochu vás opravím: největší zlo na světě je náboženství.
na to si prisiel sam, alebo ste sa tak na VUMLu dohodli?
Některé muslimky jsou parádní kundy, ale to je asi tak jediné pozitivum, obecně celý islám je nemoc, kterou vyléčí jen termonukleární lék. Zkrátka všechno špatně, delete, restart a znovu.
Je tam jedna fotka na kterej nejsou na zemi odpadky jak to dělaj?
Tohle člověk nepochopí...my jsme si za posledních sto let vyzkoušeli nadvládu monarchie, první světovou, druhou světovou a desítky let hnusnýho komunismu. NIkdy jsme nebrečeli a pomohli jsme si sami. Tyhle špíny tam mají bohatství, že by se z toho jeden posral a jediný, co dokážou je se jebat mezi sebou a když jim náhodou někdo podá pomocnou ruku, tak jim je to málo a dál pokračujou v tom, co jsou zvyklý dělat. Oplotit, vypálit, osídlit znova.
Islám vznikl oproti křesťanství se spožděním cca 600 let, čili logicky muslimové jsou mentálně a ideologicky nyní tam, kde křesťanský svět byl ve 14 - 15 století, což tehdy v drsném středověku rozhodně nebyla žádná selanka. Tehdy lidský život také neměl cenu, katoličtí fanatici to tu drželi pod krkem a jediný účinný argument byly zbraně, války, vyvražďování atd. Co vám to připomíná... ?
Hele mas sice hezkej logickej zaklad, ale byli to slimaci kdo ucili evropany matematice treba a jinym vedam. Bez nich by jsme nemeli ani 0. Ti dementi z vatikanu to meli za satanovo cislo :)) Vsechno se tak nejak zvrtlo tusim po 9-10 stoleti.
koukni se na netu na náky fotky iraq before and after war. Byla to uplne normálně fungující země, sice v čele se sádemem, to byl idiot a diktátor, ale holt tyhle lidi musej mít nad sebou pevnou ruku, neuměj žít (bouřej se a neposlouchaj) v demokracii. Naběhlo tam USA s podporou nato, všecko rozesračkovali, nechali sejmout sadáma, pak ejhle zjistili že zbraně hormadnýho ničení, kuli kterejm je rozesračkovali nikde nejsou a šli doprdele.
Úplná pohodička za Sadáma. 8 let války s Íránem, genocida kurdů, útok na kuvajt, útok na Izrael. Fakt škoda že ho USA odstranili, mohl zkusit udělat atomovou zbraň a vyhladit s ní dementy jaky si ty.
Ono kdyby Husain nechtěl válčit a nenapadal sousední země, tak by si tam vládnul v klidu dodnes. Asi tak jako třeba Frank ve Španělsku.
Nic, protože islám je rok od roku horší a radikálnější. K žádnejm reformám nedochází.