Život ve Vietnamu

15. února

Momentky z každodenního života v 90milionové Vietnamské socialistické republice.

Pro zajímavost: 40 miliónů Vietnamců má příjmení Nguyen.

9.5 /10

košík

Zhlédnuto: 25 176x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 42 Kategorie: galerie

Značky: svět , život , asiatka , vietnam , lidé , asiat , asie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tohle jsem četl min. rok , vcelku zajímavý pohled na Vietnam. https://www.novinky.cz/komentare/clanek/komentar-cestopis-z-vietnamu-vaclav-klaus-ml-17071
Byl jsem ve Vietnamu přes Vánoce do Novýho roku, kolem Ho Chi Minh city a Nha Trangu, takže spíš jich Vietnamu a pobřeží. Bylo to fajn, ale znovu bych tam, do stejný oblasti nejel. Ve městech je bordel, nic velkýho, ale je.. na to si člověk zvykne. V Nha Trangu hodně rusáků a Číňanu. Ve velkých městech jako Ho Chi Minh jsou ceny za žrádlo a drinky dost podobný Praze. To samý kurvy.. sehnat se daj všude, nechaj se i ukecat. Za 1000 seženete v klidu na Tidneru.
Masážní salony jsou po čase otravný, ale někdy tam dělaj hezký holky. Akorát za bum-bum si řeknou klidně 1500 až 2000..asi bych trochu polevily, ale neuměj moc anglicky. Žrádlo je jen o mase, bez koření, s rýží, nudlema, zeleninou. Pho Bo je super věc po chlastu.. Takže spíš než sračku jsem byl ucpanej.. Až poslední den, klasicky naschvál, jsem sežral kuřecí s ananesem a nějakou omáčkou a celej den trpěl jak prase na porážku.
Příroda je specifická, když víte kam jet. To vědí místní a samozřejmě vás natáhnou, když využijete jejich služeb. Což sem udělal... Jízda na skůtru je zážitech sám o sobě. Stejně jako přecházení silnic.
Jed do Ciny az tam nebude ten virus, je levnejsi, zajimavejsi a priroda dechberouci
Šikmáči (snad vyjma Japek) jsou bordeláři a prasata, tam bude vždy nějaký virus.
Nejsem překvapený. I tohle spadá do světového regionu "od Jihlavy na východ". Žerou tam netopejry dementi.
na 30. vede děcka do školky
17 vypada jako Ja kdyz sedim vedle sexy ciciny
obrazek 3. ,,Prosim vas,hledam sve dite... Vite co,radsi si udelam nove :))
Tam by se mohl odstěhovat Pitmoi, aspoň by se vrátil domů mezi svoje a rovnou sebou vzít svoje opice z SPD. Na fotu 5. mají hákáč, sice obracený ale to nikdo z nich nepozná. Na 55. hezky hajlují.
Ty zkurvysynu co tady meles o tom ceskym japonci aby se tam vratil a natoz napises aby "ty opice" tak kdo tu pak ten rasista?!..Nepis hovna za strizliva a pokavad jsi pod fetem tak si to pis na papir a vylep si to okna,urcite ti brzo "zaklepe" na to okno kamen.Servus ty pojebe 🙂
Infrařád opic je rozdělen na tzv. opice novosvětské a opice starosvětské. Novosvětské žijí v tropech a subtropech ve Střední a Jižní Americe, nejčastěji v amazonském rozvodí. Většina z nich přímo v hustých a dobře úživných lesích, ale některé druhy i vysoko v Andách, kde teplota klesá až k 5 °C. Starosvětské jsou domovem v
Africe, a to od tropických lesů přes subtropy až po okraje savan a horské oblasti Etiopie a pohoří Atlas, dále žijí na Indickém poloostrově a hlavně v tropické Jihovýchodní Asii. Jeden druh, makak magot (někdy také makak bezocasý) obývá i skalnatá území Gibraltaru na nejjižnější výspě Evropy. Nutno připomenout, že mezi starosvětské opice patří i lidé, živočichové, kteří osídlili téměř celou pevninu zeměkoule. Jsme příbuzní bohužel.
Pěkne děvuchy,škoda že se trošku vice nestaraji o tu svojí přirodu,pak by to bylo dokonalé
hezčí než ostrava jednoznačně 🤣
Tak Ostrava je rozhodne hezči než ta dira ve ktere se schovaváš ty 😉
Byl tam někdo?? Příjde mi jako obrovský kontrast nádherné přírody a zároveň hrozný bordel. Mladé Vietnamky vypadají sexy.. netuším jestli při dráždění kvičí jak japonky, už ta představa je odpuzující. Každopádně výlet do Vietnamu bych zvážil 🤠
  • Yura
  • 15.02.2020 12:45
To je znama vec co se tehle oblasti tyce. Ze vubec neresi nejakou ekologii a pod.. Vsechen bordel jde do rek a pod.. Proste totalni zaostalost a ignorace.. Jinak s tema vietnamkama souhlasim. Ja bych tam ale nejel. Pravdepodobnost, ze tam chytnes butto od nejake te vietnamky nebo jen z piti vody a pod.. Nejakej bordel je fakt velka..
  • adli
  • 15.02.2020 13:13
z vlastni zkusenosti Vietnam rozhodne doporucuju, uzasna priroda, pratelsti lide, vsechno za tretinu ceny nez u nas, bordel neni tak strasny jak by se mohlo zdat, ale cisto tam opravdu neni, staci ale dodrzovat zakladni hygienu a neni problem, co se holek tyce tak se mi Vietnamky vubec nelibily, za mesic jsem jich potkal hezkych jen par, to ve vedlejsi Kambodze to je jiny pokoukani, ale je to vec vkusu, celkove je to jedna z mala zemi kam se chci rozhodne vratit
To jsou zase kecy těch, co si na Seznamu přečetli, jak je Čína, Vietnam, Severní Korea a pod na piču. Fotek je tu dost a stačí se mrknout. Pořádek je tam větší než u nás. Žádné chodníky plné rozšlapaných žvýkaček, žádné odpadky, nic. Že je občas někde záplava a vyplaví se tak bordel, to se bohužel stane. Ale tyhle komunistický/socialistický země jsou čistý jak rakouská vesnice.
Všechno ostatní už tady bylo řečeno, ale ještě bych k tomu rád doplnil, že Japonky u sexu opravdu nekvičí. To je akorát další pověra založená na mylné představě z porna, stejně jako ta, že tam má skoro každá bobra. Jinak osobně už jsem prošmejdil Thajsko, Japonsko, Čínu a do Vietnamu se teprve chystám. Proto bych se chtěl zeptat, jak je to tam se šlápotama? Podobný, jako v Thajsku, případně v čem je to tam znatelně jiný?
Kurvičky doporučuju mimo velký města a turistický centra. Ceny třetinový. Dají se sehnat v saunách a karaoke barech, nebo se prostě zeptej jakýhokoliv taxikáře. Kondomy mají, ale na větší kládu si ber radši svoje. Nižší hygienické standardy samozřejmostí 😉
Tam u žlutých socialistických opic jsem nebyl, ale všude kde jsem byl a jsou chudí tak se k přírodě chovají dost (z našeho pohledu) hrozně neeko. Přitom to je přesně to co přírodě asi nevadí, protože je tam divoká a potoky pitné. Z toho jsem získal přesvědčení, že příroda se srovná sama, ta naše pomoc (organizovaně-finančně nákladná) je zbytečná a přetváříme ji do formy jiné než mají oni. Cestovatelé ten rozdíl určitě znají.
Úžasná príroda
Dolace paradox od někoho kdo bydlí na Slovensku, kde je taky krásná příroda, až na ten bordel a petky které se válí všude. Hold jste hovada.