Zlatan Ibrahimovic - Bad Boy

04. července

Kompilace různých provokací a srandiček fotbalového talentu Zlatana Ibrahimoviče..

7.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 22 010x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 94 Kategorie: sport

Značky: sranda , kompilace , fotbal , provokatér , fotbalista , hádka , diváci , provokace

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Je to sveraz, ale holt umí...klobouk.
  • Sert
  • 09.09.2017 20:30
Uměl. Akorát zahřejvá lavičku a pauzíruje. Nedal gol x měsíců.
Šašek co vždycky víc žvanil než toho dokázal.
A teď napiš něco o Zlatanovi, o tobě už víme.
je to vata
  • kmk
  • 06.07.2017 10:15
Beztak ty haterský komenty na fotbal(isty) píšou ubožáci, co se neumí trefit do míče a svoji zaostalost si musí aspoň kompenzovat těma kecama 😉
Jsem bývalý hokejista, fotbal jsem hráli po každém tréninku během letní přípravy. Rozcvička před zápasem většinou probíhala s míčem než přišel trenér, odmalička se mnou tata na chatě čutal fotbal - 1 na 1. Do míče kopnout tedy umím a i přesto je pro mě fotbal ten nejteplejší a nejvyjebanější sport. Ne kvůli hře, ale kvůli těm buznám, kteří si říkají fotbalisti.
Hrál jsem hokej 12 let a nikdy jsem nesimuloval a nikdo koho jsem sundal(23/194/115 nezůstal ležet na ledě. Buzeranti z I.ligy fotbalu za jeden zápas nasimulují více než všichni z I.ligy(2.nej.soutěž) hokeje za rok
fotbal je nejteplejší sport, pak je tenis a řeckořímskej zápas.......největší Gayparade je vždy zápas buzerantů Sparta-Slavie
S tím rozdílem, že řeckořímskej zápas má něco do sebe a jedna facka od týpka té nejlehčí váhy a do smrti srkáš žrádlo brčkem hlouvou ve svém podpaždí.
Fotbal je úžasný sport. Když neberu v potaz, že to je kompletně prolezlé korupcí a podplácením (avšak každý fotbalový pošuk s prejtem v hlavě bude tvrdit opak), tak je to snad jediný sport, kde si kdejaký nýmand může zakřičet na milionáře, ať pohne a že dělá hovno.
  • Sert
  • 09.09.2017 20:33
Fotbal je sport kdy 100000 chudáků čumí jak si 22 milionářů kope s balonem.
Podľa mňa super futbalista, super človek, so srdcom a férový 🙂 Vy čo tu na neho kydáte hnoj ste sami hnoj a dosiahli ste len ten hnoj vo vašich životoch dohnojených ... Všetky tie negatívne komenty sú len odrazom vašej prázdnoty a akurát mu závidíte vy buzerantské nuly !!!
Sorry hoši ale na fotbal nadávají většinou 100 kg nemehla co neumí nic jen hejtovat a obhajují sporty pro jejich váhovou kategorii, většina z vás si neumí pořádně ani vytřít prdel přes to jak je vyžraný a uráží fotbalisty, sport jako sport hoši, jen to chce trošku pokory a uznat dřinu za tím vším, ne si jen stěžovat, že sport na který nemám je pro buzny, většina z vás sou buzny co nic neumí a jen píčujou a myslí si že jsou tvrdí chlapi, když mají flek na tričku : )
nejde o to že by fotbal byl pro buzny ale o to že 1.ligu hrajou buzny
Co čekáte, to že má na kontě miliony neznamená, že to přestane bejt vidlák s balkánskou mentalitou.
yugosch 🙂