Zlatan Ibrahimović si připsal 500. gól kariéry

16. září

V duelu svého týmu Los Angeles Galaxy proti Torontu FC měl šanci připsat si jubilejní 500. gól v kariéře a netrvalo mu příliš dlouho, než magickou hranici pokořil. Parádní přihrávka ze středu pole našla Ibrahimoviće na hranici ofsajdu a ten karatistickým kopem vstřelil povedený gól..

9.2 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 12 984x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 28 Kategorie: sport

Značky: usa , oslava , fotbal , fotbalista , parádička , gól , zlatan ibrahimović

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Příběh Vám teď poví, kung-fu Zlatan... 😄
A dostal za to novou kabelku? 🙂
  • Aim9
  • 16.09.2018 23:26
to toho je, futbal neznasam je to sport buzerantov ale ako deti sme to bezne hrali. Za svoj zivot som nastrielal viac jak 500 golov.
Hokej je taky sport buzerantu.Videl jsi nekdy ty namyslene,nagelovane primadony bez prilby a vystroje?Treba ve studiu pri tom radoby MS v hokeji,ktere se hraje kazdy rok a ktere porad dokola hraje par statu.Uplne stejne buznicky jako fotbalisti.
Akorát že maj plnovous 😄
ani hokej nesledujem.
A mas akvarko ?
A mas akvarko ?
Fotbal to je řádná primitivnost sport....všechno je to jen vo tom že i ten největší vesnickej jarda z horní dolní si může ve vsi zakopat pralesní ligu. Neuvěřitelná základna lidí co se zajímá o tuhle přeceňovanou sračku zpusobuje že tyhle lopaty berou astronomicky platy za uplnou "prdlačku" 😄 ale lidi to chtěj...stejně jako kaťák a guláš se šesti tak co nadělám.
Ale opravdu lituju lidi jejichž hlavním koníčkem je sledování fotbalu (což je ješte o několik řádů níž než hraní) Ale samozřejmě je to pořád před psaním komentářů na NDR...
Ty si myslíš, že to dělaj pro peníze? To teda ne. Podle mě se teda těšej, až si v šatně nachčijou do huby ...
Myslíš ty světový hráče nebo vesnickou ligu?
Muzes tedy napsat,ktery sport je podle tebe ten pravy,inteligentni a ktery si nemuze zahrat kde jaky Jarda jen tak?Sver se nam.
Je to čurák, ale umí
už aby byl v Baníčku
Nechápu jak může mít fotbalovej příspěvek 9point1
to je fotbal, ne? Počáteční stav 3:0, padly 4 góly od bílomodrých, takže stav se otáčí a Toronto prohrává s Los Angeles 3:4.
.. ale zřejmě je to z propagační přestávka, toho pána znám z reklamy.
Nemam rád jugoše........asi i víc než slováky.....vlastně slováci jsou fajn 🙂
Dobrá frajeřinka , někdy to prostě klapne ⚽