Zmatení tučňáci

23. ledna

Úsměvné záběry ze setkání dvou skupin tučňáků skalních na  Falklandských ostrovech. Jedna skupina mířila do oceánu, zatímco druhá se vracela zpátky do kolonie.

9.9 /10

košík

Zhlédnuto: 26 920x Hodnocení: 9.9/10 Komentářů: 51 Kategorie: příroda

Značky: sranda , zvíře , ostrov , falklandy , příroda , tučňák

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
typy!
Skupinka z SPD a Trikolóry.
Piráti a Komunisti
Politiku zjevně nesleduješ.
Politice očividně nerozumíš, protože Šmuk se celkem trefil.
Právě že jo. Je to ta stejná banda radikálních levičáků
Od kdy Piráti bojují za třídní boj a zestátňování? Nechám se od experta poučit.
Radikálové? 😂 Myslím, že sis trošku zapřeháněl. To hysterky dělaj. Zajdi se podívat na jejich program, pokud by to ma tebe bylo moc dlouhý nebo příliš složitý čtení, tak třeba jen na wiki, ať zjistíš v jakým spektru politickýho spektra se na nacházej.
Mají v programu zestátňování asi jako je tam má KSČM.
Ukaž, že nejsi jen další pičus, kterej jen opisuje z hospodských diskuzí a ukaž kde to maj v programu. Tak hledej šmudlo: https://www.pirati.cz/program/strana.html PS: ne, nejsem jejich volič, ale mám iq nad 20, abych poznal rozdíl mezi ksčm a Piráty.
Tak otevri oci ty dementni pico...tohle me dycky pobavi kdyz jedni politicky svazackove nadavaj na druhy jste uplne stejny mate stejnou mentalitu jen jiny nazory LOL tupej demente😂😍 Mas pravdu no je tam rozdil KSCM je mrtvej starej komunismus..pirati je typ novyho socialismu kterej se prave rodi napr. v USA.
Rozhodně by ses měl do tý teorie ponořit, abys věděl co je to radikální levice, než ze sebe začneš veřejně dělat kokota.
Jsi nechápavý nebo co? Ano, ukážu ti kde mají Piráti v programu zestátňování hned jak ty mi ukážeš kde to má v programu KSČM. Už ti to došlo?
A jen si vzpomeň, kdo kandidoval do Evropského parlamentu a pak taky do Senátu za Piráty. Tomáš Tožička. To je tak radikální levičák, že by ho nezvali ani do KSČM.
Jeden uživatel píše: "Mají v programu zestátňování asi jako je tam má KSČM." Myslím, že ses do toho trošku zamotal.
Ano, přesně tak. Je to pro tebe těžké pochopit?
Zatímco cíle komunismu a komunistů jsou jasné, tak jedinej tvůj "důkaz" kterej si vylopotil ohledně Pirátů a jejich radikálního levičáčství je, že bejvalej komanč je jejich členem. Docela málo, ne? Zkus zatlačit.
Tak speciálně pro tebe: Komunistická strana nemá v programu zestátňování. Stejně jako ji tam nemají Piráti, stejně jako ji tam neměla KSČ ve 48. Jde o to jak jednají. Tožička, ten radiklní ultralevičák, je dokonalý příklad myšlení Pirátů. Nejenom že je jejich členem. To by mě tak nevadilo, ale jde mi o to, že za ně kandiduje do nejvyšších funkcí.
Když Tožička nakonec na nátlak odešel, tak se Piráti málem vzbouřili, protože chtěli aby je tenhle ultra radikální levičák zastupoval. Tožička je typ člověka, za které se Piráti bijí protože reprezentuje jejich názory a je to i typ člověka, za kterého by se styděla i KSČM.
Teď si mě pobavil svou obhajobou ideí KSČM. Myslím, že's to původně ani nezamýšlel a jedná se o trapas. A postavit svou objajobu na jednom zástupci je vaření z vody a ukazuješ jen své tvé povrchní znalosti. Tvou optikou je pak neradikálnější stranou ANO se svým estébáckým kádrem, Alfa sviní. Připrav si příště lepší argumenty.
Já KSČM rozhodně neobhajuju. Pokud jsi to tak pochopil, pak je chyba na tvojí straně. A jistě jsi asi nepochopil, že nemluvíme o nějakém joudovi z vesnické filiálky, ale o někom z vysoké politiky Pirátské strany, který byl Piráty opakovaně nominován do nejvyšších politických funkcí a tedy reprezentuje jejich stanoviska na nejvyšší úrovni. Více ti to už nedokážu vysvětlit. Buď to pochopíš nebo ne.
Už tě chápu, je to kauza Tožička, která Piráty zcela posunula do leva ke KSČM (a to nikdy nebyl v KSČM nebo mezi Socialisty). Pak tě musím zklamat, v každý straně je nějaký názorový tok a někdo s kým nebudeš souhlasit.
Pokud mají Piráti významný názorový proud, který dělá i z komunistů středovou stranu, pak je to velmi velmi špatné.
pokud vynechám tyhle dvě strany tak ses bud Levičák, Socan nebo Komunista a to je daleko větší zlo, takže pro nás udělej maličkost a táhni někam do hajzlu🤢👈
Napísal by som: Jak českí turisti v Tatrách, aby som urazil kraľa ndr... Ale otrok kráľ ndr je mrtvy, a keďže proti normálnym čechom nič nemám, tak to nenapíšem, aby som ich neurazil. Idem radšej ku košiaru, zdalo sa mi že sa tam niečo hýbe... 🐑🐑🐑
Drž hubu a nepiš tu tím odporným obšlehlím jazykem.
Píšem prstami, nie jazykom, kokotko. To že nevieš čítať je dôsledok nedokončenej školy, alebo znásilňovania svojím fotrom? Normálny, vzdelaný a rozumný čech si to preložiť vie (a sú tu aj takí), no troll ako ty nerozumie ani svojej materi.
Tak zleva šli černo-bílí a zprava bílo-černí. A ti dva zmatení zapomněli, kteří vlastně jsou.
Počítám, že se poučili a příště si vezmou rozlišováky
Normálně... Jedni se ptali jaká je voda a druzí jestli je koho mrdat... A pokračovali. Někteří si to ještě rozmysleli.
Raz tak skocit, tak mi lupne za krkem a marodka do konce roku
Zvířata jsou prostě top. potěší mě když občas sežerou nějakeho blba ,nebo trollí jako na tomhle videu.
To je skoro jak tohle. https://youtu.be/_qu8S704VQY 😃
Jeden migrant odprásknul by\ch ho hajzla zasranýho!
lomítko jsem si změnil na čásru a přesunul, ale ani tak nerozumím.
myslíš čárku?
Jsi pozorný a myslíš to vážně žáku kašíku toho si vážím dávám ti jedno bezvýznamné plus!