řezání
Magurobōchō: Japonský nůž na porcování tuňáků
23. března
Magurobōchō je extrémně dlouhý a specializovaný japonský nůž, který se používá předevší…
7.3/10
Zhlédnuto: 4 533x | Komentářů: 3 | Kategorie: technika
Nejlépe hodnocené
Nejsledovanější

Poslední komentáře
Ale jo. Hubu bych na tu rybí dobrotu asi dal.
Jako že by precizně nafiletovali oběť ? To jim je myslím u prdele, zatím si vystačí s klasickou kudlou a podříznutím…
kdoví,jestli už o tom noži slyšel nějaký mexický kartel
Azvédo - trapná a trapnou samomluvou trpící VTĚRKA.
Pila u vyspělého bílého otrokářského dřevozpracovatele nemůže pracovat 10x rychleji, než motorová pila, protože…
Jsi vypatlaná nula, která nemá víc rozumu než ty opice ve videu - pila, ne ruční ty trotle, ale u dřevozpracovatele, ti…
Asi nějakej zmrd, co už je v kácení deštného pralesa zběhlej.