Zneuctění LGBT+ malby

25. června

Na konci června se v americkém městě Huntington ve státě Západní Virginie stala kontroverzní událost, kdy řidič pickupu provedl „burnout“ přímo na prapornou malbu umístěnou na silnici. Tento incident se stal na místě, které je symbolem místní LGBT+ komunity.

 

Policie reagovala rychle a řidiče, který se svým vozem poškodil umělecké dílo, obvinila a udělila mu pokutu. Město Huntington, které se v minulosti pyšnilo tím, že podporuje a slaví rozmanitost a inkluzi, odsoudilo tento čin jako akt nedůvěry a respektu k místním hodnotám a komunitě.

 

Praporná malba byla obnovena a místní obyvatelé vyjádřili svou podporu a solidaritu s LGBT+ komunitou. Incident však ukázal, že i v progresivních městech může docházet k takovýmto negativním událostem, které podkopávají úsilí o respekt a soužití různých společenských skupin.

5.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 945x Hodnocení: 5.7/10 Komentářů: 28 Kategorie: video

Značky: malba , drift , pickup , pokuta , komunita , lgbt

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Mrdky zkurvený teplý, chtěl bych vás válcovat kamionem"""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je přesně to zvrácené pseudohumanistické sluníčkářské progresivistické myšlení. Občan svobodně právě vyjádřil nedůvěru a nulový respekt k těmto LGBT+ hodnotám, které si žádnou důvěru nezaslouží a nejsou žádnými hodnotami. Buzny, lesby a všichni, kteří nemají v palici jasně a nezpochybnitelně definováno, zda jsou samec nebo samice druhu homo sapiens, jsou pouze biologické chyby - zmetky přírody. Nemohou za to, tak se narodili, pokud se platně a účelně zapojí do společnosti a nezdůrazňují či neprotěžují svoji odlišnost, pak je vše v pořádku. Bohužel jejich pokřivené vnímání světa je stejné, jako kdyby se dělník ve strojírně chlubil a chtěl prémie za zmetky, nikoliv za bezvadné výrobky. A kdo na tyto zmetky upozorní, je vedením firmy potrestán.
  • kasx
  • 26.06.2024 13:23
Ty samozřejmě nemůžeš pochopit, v čem je problém toho LGBT hnutí a ideologie (a ani se tomu nedivím). A ještě jako bonus budeš, dementní kokote, stanovovat normalitu, aniž bys o ní měl vůbec potuchy.
Problém není v homosexuálech jako takových, ale problém je v bandě heterosexuálních propagátorů HOMOSEXUALISTICKÉ IDEOLOGIE, který jsou schopný dávat do televize pro děti genderově vyvážené pohádky třeba s přibuzlejma kreslenejma postavičkama.
Normální je to, co je většinové, co převládá.
Je to tak.
  • Joan
  • 26.06.2024 04:34
je to jasný, vosič je buzna !
  • Okay
  • 25.06.2024 19:29
Mel to vzit podel.
Když naši politici tvrdí, že patříme na Západ, tak myslí tenhle Západ, nic jiného...
My víme že ty bys nás rád viděl opět v područí RuSSácka, ty prašivá kolaborantská mrdko.
ako radšej trpieť tých buzerantov z LGBTI ako byť pod vplivom skuveného zaostalého žebrackeho RuSSka ty kokot prašivý!!! Asi túžiš žiť v drevenici a srať do dreveného hajzla ako skoro všetci tý chudobný zaostalý skurvený Rusi 🤮🖕
Obdivujom týchto ako si ty, čo sodia narod "per gastro", podľa hamburgrov a suchých hajzlov, tak ako to robia primitivne opice v tlupe. RUSKO JE VE VÁLCE TY DOBYTKU !
tak radsej fajcit kokoty ty drzka jebnuta ,ze ?
ked fajcis kokoty,nemusis to oznamovat ostatnym ty buzerant dosrany...nikoho ty nezaujimas.
mě buzeratni neohrožují na existenci, RuSSácko ovšem svobodný svět nenavidí. Ale co já budu vysvětlovat rusofilní špíně.
Smrť LGBTI komunite!!! 🖕😁 Buzeranti do plynu !!!! Už ma tie zdegenerované homošské svine serú!!! Všade jebnu tú skurvenú dúhovú vlajku 🤮 skurvená sekta úchylov čo len stále niečo požaduje a chce od štátu presne ako naši prašivý cigáni!!! Buzny su bezcenne trosky , väčšinou bez vzdelania v podradnej práci kde ich nemá nikto rád! Jediná ich svetla chvíľa v ich mizernom živote su tie ich LGBTI pochody 🤮
ved pises ty buzerant ,ze radsej mas buzeranta ako rusa...tak pal do riti ty buzik dosrany !
BUZERANTSKÁ patlanina je odkedy umelecké dielo??? VÝBORNE vodič, viac takých!!! a ten propagandistický blivajz si OSA strč do zadku, BUZERANT JEDEN ZASRANÝ!!! nasrať im na tie farebné hnusy, NASRAŤ!!!
já jsem LGBT člověk a nechápu, co ti na tom vadí, leda že by jsi byl gey
mrdko LGBT zkurvena bezcená, běž vykoučit tátu a nechlub se tím zmrde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ti múžu osobně přijit natrhnout kaďák, pro mě není vůbec problém si s tebou zašukat jak z pěknou holkou, mam ho pekniho dlouhiho, nebudeš litovat
už se těším, jak ti ho tam strčím ⛔
Proč ti ho tam chce strkat ? Vy spolu bydlíte, buzíkové ?
takový sebevědomí zmrd, já bych ti takovou nakouřil, že by jsi hned přestal být hrdá buzna. Kde bydlíš? Rád bych tě rozválcoval náklaďákem rovnou i s tvým teplým bydlištěm. Běž raději mrdat zase svýho tátu a nechlub se svou nemocí, je to hodně nezdraví. doufám že se budeš jednou chlubit i veřejně a potkáš léčitele jako já
vyšukám tě, nebudeš litovat ⛔
...mam ho dlouhyho jak sviňa
fuck buzeranti
bezeranti