Zombieland

01. října

USA.

6.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 704x Hodnocení: 6.3/10 Komentářů: 26 Kategorie: video

Značky: usa , ulice , zombie , fetka , feťák

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
USA největší světový mravokárce, vývozce demokracie, a náš vzor !
Jojo, přesně.
Zřejmě slušnej oddíl, no!
Z hlediska pořádku a bezpečnosti ideální stav. Všichni v nirváně, zahloubaní do sebe, nikdo nevyvádí, neloupí, nevraždí, nedělá bordel, zkrátka jak ve školce o poledním klidu.
Njn v US ked si fail tak ta system necha padnut az na same dno... par slusnych pracovitych ludi to schyta, ale drviva vacsina je primitivna luza najtazsieho kalibru, ktora v europe len vyciciava socialny system, pacha kriminalitu a ploti dalsich dementov. Tam ich aspon nechaju sa znicit a predavkovat relativne rychlo, ja by som to zaviedol aj tu, s tym ze ak chces na sebe makat tak ti stat maximalne pomoze, len musis byt cisty a slusny a mat meratelne vysledky.
Problém je v přístupu systému k takové lůze. Když by se jim skrouhly dávky a stát je jako v USA nechal napospas osudu, zdejší privilegovaná entita by ihned začala krást, loupit, jinak se kriminalizovat, protože práce je pro ně až absolutně poslední možnost, jak přežít. Zatímco v USA takové živly s klidem postřílí, u nás se s nimi sluníčkářsky pseudohumasticky sereme a zdejší systém neumí a nedokáže radikálně a důsledně zakročit tak, až by dotčené strachy přešla chuť na kriminální chování a měli by na výběr jen zbývající dvě možnosti, jít makat nebo chcípnout.
vy vidíte ztracené lidské existence a zmar, já vidím kuřbu za dva až tři dolary
Fakt bys ho do toho strcil?
asi ne no :DD ale nekde sem to cetl jako meme a sem si to hezky sedlo 😃
Dobrej matroš. Negri na Václaváku mají co dohánět.
Vydrz, trpelivost ruze prinasi.
Nějaká Challenge 😃 ?