ZPÁTKY DO MINULOSTI: Transgender MMA zápasnice Fallon Fox

08. dubna

Fallon Fox je pravděpodobně nejznámější první transgender MMA zápasnice na světě. Když se transgenderová bojovnice Fallon Fox alias Královna mečů rozhodla začít svou kariéru v MMA, bylo kolem licenčního řízení mnoho kontroverzí. Mnoho známých bojovníků a komentátorů bylo proti vydání licence, včetně Joea Rogana.

 

V roce 2014 Fox bojovala se svou soupeřkou Tamikkou Brentsovou. Nakonec to měla být pro Fallona a Tamikku jen "další zápas", kdyby Tamika neutrpěla vážná zranění, než skončila prostřednictvím knockoutu.

 

Vše se odehrálo v prvním kole během prvních dvou a půl minuty. Byl to chaotický, krvavý zápas. Během zápasu Tamikka utrpěla otřes mozku a zlomeninu očnice v lebce a Fallon Fox nepřestala, dokud Tamikka Brents nakonec nedostala knockout. Po zápase navíc dostala několik stehů v oblasti hlavy.

3.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 722x Hodnocení: 3.7/10 Komentářů: 17 Kategorie: sport

Značky: fight , mma , zápasník , zápas , transgender

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Kde tenthle svět spěje ? To jste věděli, že v USA chtějí již rozhodovat dokonce o změně pohlaví již u dětí ?
Zajímavé, že se ještě žádná ženská nepředělala na chlapa, aby mohla poměřit pindíky s pořádném sportu.
Za mě? Ať mají svou vlastní transkategorii.
Je to, jak s tím plavcem co nedával soupeření s muži. Nechal se předělat a teď likviduje ženský plavecký sport. Holky makají od dětství tvrdě ,aby měly výsledky a dávalo to všechno úsilí smysl a pak tohle. Je to zmrdstvo. Nejhorší, když se někdo ozve, tak už mu vyhrožují profesní likvidací.
chlap, co mlátí ženský. nic víc
Nejsmutnější je, že bych dostal na piču od té transky i od té ženské..
  • 13
  • 08.04.2023 19:54
zalezi jestli je nekdo podchycenej pred pubertou, potom uz je to pozde, muzska stavba tela je v zakladu stavena na brutalni silu, jak tvarem kosti tak uponama a poctem svalu, ktery premenou samozrejme neatropofujou a daj v tomhle vyhodu. kazdopadne fight o hovne, nuda. u zenskejch je prave prdel kolik toho vydrzej nez maj hlavy jak brambory, pac zensky jsou zase prizpusobeny tomu dostat do drzky. fakt.
Která z těch dvou mužen je vlastně transka?
nevieš sa presadiť v mužskom športe ? Nevadí, prehlas sa ženou a razom vyhrávaš.
Falus Fox je čurák od pohledu...
Máš čuráka?!?
Bejvávalo. 👸