Zpětná zrcátka uvnitř auta

23. března

Nové SUV Audi e-tron je první plně elektrický vůz od Audi, který je na přání k dispozici s virtuálními vnějšími zpětnými zrcátky.

6.8 /10

košík

Zhlédnuto: 24 601x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 86 Kategorie: technika

Značky: auto , suv , technologie , audi , interiér

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
je to debilně nízko - tzn nahovno
Výborně, další idiotská kokotina k píči, bravo. Nechtějte ani vědět, kolik stojí takové zkoušky v akreditovaných zkušebnách při vývoji, pak ty auta nemají stát takový prachy, když jen vývoj takovýto píčoviny spolkne miliony a nějak se pak zaplatit musí.
Pak se do toho naházejí ty nejvíc šunt součástky, aby se ušetřily centy, ať už je to na autě za 300 tisíc nebo za 2 miliony, a šup s tím na trh, co už že je to nespolhlivej šmejd, co se brzy vysere a oprava bude mastná.
Pravdu díš, Bobku.
Displej svítí že.. asi by mě to v noci pěkně sralo.
Však v noci by snímali tmu a tma nesvieti 😃
Možná, ale pokud je to klasický lcd, tak za ním je zářivka, která svítí i když displej zobrazuje černou barvu
Toto není verze se zářivkou,ale se svíčkou za displejem,takže se dá v pohodě sfouknout a nebude vnoci působit rušivě...
Tak to je fajn, ještě to provoní interiér dýmem z knotu. To chci.
Nesúhlasím. Natav si na monitore čierne pozadie a zistíš, že čierna je len čierna. Nejaký jas tam samozrejme je, ale nemyslím si, že by rušil viac ako odrazy zrkadiel. Tým tieto zrkadlá nijako neobhajujem. Podľa mňa je to len taký koncept aby zaujal.
Už su tady z toho zblblej a četl sem se svíčkovou
Je to pitomost, v noci tě to bude daleko víc oslňovat, protože display bude muset být podsvícený. Hnusně to z auta trčí stejně, takže stejně máte zpětné zrcátka, akorát jsou menší. Když jsou menší snadno se přehlídnou a urazí. A navíc je to další pičovina co se může rozbít.
Na motorce jsem tohle viděl už před 8 lety, zobrazovací displeje byly zakomponované vpředu uprostřed nádrže.
Na motorke je to super hlavne pri cúvaní s návesom 😃
Kde je ten týpek, co občas u videí píše "píčovina k hovnu"? Protože teď se to docela hodí...
myslíš fešáka? on je prostitut a dneska je sobota, nejvýdělečnější den, takže se tu objeví až zitra
Audi z toho dělá kdovíco, ale je to jen PR, třeba ty novější pražské tramvaje to mají běžně, několik kamer na boku, aby řidič viděl každé dveře a podél celé soupravy. Když vám u auta urazí zrcátko, za litr máte nové, za 3-4 litry s dálkou, ale když se zničí předražená kamera, aby jste si vzali půjčku.
Vymenit kus spolahliveho nepokazitelneho zrkadla ktore funguje kym ho niekto nerozbije za drahu,zlozitu a kazivu elektroniku.Navyse vonku ostali trcat kamery. Ano, to je pokrok.....kravina ktoru by som sa hanbil prezentovat ako nieco vyspele a pokrokove
Pokrok nezastavíš a za 20 let přijdou s externímy zrcátky jako s ultra mega super zlepšovákem. A nejhorší je, že jim to lidi budou žrát i s navijákem.
  • LUF
  • 23.03.2019 18:05
"kym ho niekto nerozbije" - právě, ta vnější zrcátka jsou možná zranitelnější než display. Akorát, jestli bude display dobře viditelný když bude do auta pražit slunce
A ta vnější kamera není zdanitelná? Je to ještě horší...
Jakou to má výhodu? Bral bych kameru na mrtvý úhel, abych se nemusel vždycky otáčet, ale tohle mně nepříjde jako moc velký posun, spíš jenom demostrace schopností. A k tomu, co když například "zamrzne"? Ta možnost tam stále je, i když si nemyslím, že by vypustili v audi něco nedodělanýho, tak pořád je to víc možný, než že "zamrzne" zrcadlo 😃 Jediná výhoda asi bude, že se to nemlží, a že když prší, tak líp v tom člověk vidí, jinak fakt nevím.
Zamrzne 😃 No a nebo to bude kousnutě běhat ve smičce 😃 Někdy je ten "analog" prostě k nezaplacení. A mrtvej úhel na něm jde taky v pohodě vyřešit a funguje vždycky...i když vypnou proud 😃
  • Luks
  • 23.03.2019 17:23
Na tom autě toho je nedodělanýho kotel 😃 Od lícování dveří a kapot po problémy s baterkama :)))
ted nevim ktere auto to ma, asi ta kia, ma kamery na blindspot a ukazuje je primo pod volantem, pri zvoleni smeru se prepne otackomer na display