Zuřivý řidič ukradl odtahový vůz i se svým autem a způsobil chaos v ulicích Brooklynu

10. září

V Brooklynu se odehrála divoká scéna, kterou zachytilo video, když se rozzuřený řidič zmocnil odtahového vozu, na němž bylo právě odtahováno jeho vlastní auto. Řidič následně odjel a způsobil chaos, během kterého naboural několik aut a nakonec jeho vlastní vozidlo skončilo převrácené uprostřed ulice.

 

Video, které bylo pořízeno v pátek ráno a sdíleno na sociálních sítích, začíná záběrem na řidiče, který křičí sprosté nadávky a běží směrem k odtahovému vozu, kde je jeho černý Chevrolet připraven k odtahu z 53. ulice mezi First a Second Avenue v části Sunset Park. Na videu je slyšet, jak řidič křičí na pracovníka odtahové služby: „Dej moje zasrané auto dolů!“ a „Vypadni odsud!“

 

Následně řidič naskočí do kabiny odtahového vozu, přestože jeho Chevrolet je stále připevněn. Navzdory tomu se rozhodne odjet a zahájí krátkou, ale destruktivní jízdu. Během této „jízdy“ odtahovým vozem naboural do několika zaparkovaných aut podél cesty.

 

Jakmile se šílený řidič snažil zabočit na další ulici, jeho vlastní auto, které bylo připevněné k odtahovému vozu, se uvolnilo, převrátilo a skončilo vzhůru nohama uprostřed ulice, jak ukazují záběry z videa.

 

Řidič nakonec nechal odtahový vůz i své zničené auto na místě nehody a utekl pěšky. Podle policie je stále na útěku a zatím se ho nepodařilo dopadnout.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 3 417x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 7 Kategorie: kriminalita

Značky: agrese , agresivita , lidé , agresor , odtah , odtahová služba ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
takhle se odtahujou auta jen neplatičům splátek, ale stejně si moc nepomohl 😏
Vodborník, to se hned pozná. A jestli zrovna tohodle chtěl dosáhnout, tak se mu to dobře povedlo.
Auto-nohy? Já myslel, že to má kola.
jednoznačne BLÁÁÁZEN
Tak, a teď mu to auto odtáhne někdo jiný, a on u toho nebude.
Prave aby se tohle nestalo, meli by mit ridici odtahovek v kapse dalkove "ignition off", a curacek dojezdil.
Přitom to už má kdejaká motorka. Já u svého HD mám čip v kapse a jakmile se vzdálím víc než 10m od stroje, vše se blokne a uzamkne. Kdyby mi někdo mašinu sebral, ujede tak těch 10m a pak se mu vše vypne.