Zvířata na snímcích T. Mangelsena

04. ledna

Thomas D. Mangelsen je americký fotograf a cestovatel, který v současné době žije v blízkosti Národního parku Grand Teton. Zaměřuje se především na fotografování volně žijících živočichů, které fotí již více než 40 let. Jeho anímky se objevily v mnoha časopisech, včetně National Geographic, Life, Audubon, National Wildlife, Smithsonian, Natural History, Newsweek, Wildlife Art, American Photo a mnoha dalších publikacích.

 

FB: https://www.facebook.com/ThomasDMangelsen/

IG: https://www.instagram.com/thomasdmangelsen/

9.5 /10

košík

Zhlédnuto: 10 572x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 20 Kategorie: příroda

Značky: usa , zvíře , fotograf , země , šelma , příroda , pták , fotografie , planeta

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nadherne fotky. Jen at foti a filmuje, dokud je jeste co. Sibir naprosto nekontrolovane kaceji a kradou drevo cinani, (nechapu Vladimira Vladimirovice ze si na ne nedoslapne), brazilsky prezident dal prales den po svem zvoleni v plen tezarum, prostor pro medveda hnedeho a ledniho je cim dal mensi, takze kdyz se logicky octnou poblic cloveka, stavaji se hrozbou kterou je potreba eliminovat...atd. Je potreba snizit stavy. Ovsem lidske populace.
je to tak. a jdeme si tomu naproti. jako když virus svým přemnožením zabíjí vlastního hostitele, ale naštěstí planeta se z té rýmičky oklepe, nakonec budeme jen taková chvilková epizodka "hepčík" a jede se dál 😄
To mi připomnělo takovej vtip, jak kolem Země prolétá kometa a ptá se "Vypadáš nemocně, chytila jsi něco?" "Ale jo, lidstvo." "To bude dobrý, to se po chvilce vyléčí samo." 😄
Píčovina...mam emisni normu euro 6 a v Bruselu říkali že to zachrání planetu
Jo hochu, v Bruselu kouri jinaci matros...
Každý tvrdí, že pro záchranu zvířat je třeba snížit přemnoženou populaci (souhlasím), a že si s tím planeta poradí sama. Ale když už se něco takového stane, kdy bude z většiny lidstvo vyhlazeno, tak to dost pravděpodobně zasáhne i přírodu. A vymře mnohonásobně více živočišných a rostlinných druhů, než na co se zmohlo lidstvo za celou dobu její existence. A jedinou šanci takové katastrofě zabránit má pouze člověk. Takže to chce systematicky vybít určité rasy lidí.
Jo třeba Pytláky!