Blízký raketový úder

03. dubna

Doněcká, Ukrajina.

6.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 868x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 87 Kategorie: video

Značky: o fous , rusko , ukrajina , raketa , o chlup , blízko smrti , blízko

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Na tohle ty kundy z UA prachy maj ☠ ane na náboje se jim musí skládat celej svět 😂 🇺🇦🇬🇧Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj koupil sídlo Karla III. v hodnotě více než 25 milionů dolarů, píše The London Crier. Bývalý komorník krále Granta Harrolda tvrdí, že dohoda byla uzavřena 29. února během Zelenského návštěvy ve Spojeném království. Panství Highgrove House využíval 44 let král Velké Británie. V tomto domě vychovával s princeznou Dianou své děti, prince Williama a Harryho. Nepřímým potvrzením prodeje sídla je propuštění šesti zaměstnanců Highgrove.
to bude zase nějaký blábol od rajchla z mitinku o chudobě, chodíš se tam vyplakat a stěžovat si jak ti Fiala ubližuje. --- A i kdyby to byla pravda, tak prezident země která měla 40 milionů lidí, který nikam neutekl a riskuje život, přitom může už být dávno pryč, si to zaslouží. A jestli má takový majetek, tak je to další důkaz o jeho hrdinství, ty tupej burane.
" i kdyby to byla pravda, tak si to zaslouží" ? to jako vážně???
Ta zahrada je dost zanedbaná. To se Zelenskyj ještě hodně naseká křovinořezem, než si užije své nové krásné sídlo😉. Tam se mu bude parádně bydlet a proruským kundám praskne centrum závisti v hlavách plných hoven 😆😆😆

Zobrazit celou diskuzi