Bruce Lee vs. Ted Wong

12. dubna

USA: Tehdy 26letý herec a mistr bojových umění Bruce Lee (27.listopadu 1940, San Francisco – 20.července 1973, Hong Kong) se během Longbeach International Karate Championships 1967 utkal se svým pozdějším nejlepším studentem, 29letým Tedem Wongem (5.listopadu 1937 - 24.listopadu 2010). Wong od té doby studoval umění Jeet Kune Do (styl vytvořený Brucem Lee) na Leeho škole bojových umění Jun Fan Gung Fu v Los Angeles a krátce poté si ho Lee vzal jako soukromého studenta. Časem se stal Leeovým sparringovým partnerem a blízkým přítelem. Také se jako jeden z mála naučil Jeet Kune Do na nejvyšší úrovni a sám ho poté až do své smrti vyučoval. Byl také členem správní rady nadace Bruce Lee a společnosti Jeet Kune Do. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AqHqMdRcROQ

8.4 /10

košík

Zhlédnuto: 26 145x Hodnocení: 8.4/10 Komentářů: 77 Kategorie: historie

Značky: usa , fightclub , legenda , kalifornie , souboj , 60.léta , bojové umění , bojovník , mistr , bruce lee , sparring , karate , drak

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Šašci. Tohle fakt nee..
To víš že jo 😃 šašci určitě vole. By ti ukázal šaška, z tebe by ho udělal když by tě skolil na zem jednou rukou a tou druhou by ti ukroutil obě nohy.
Hele někteří tady jste asi fakt divný ne? Chápete o čem tohle bojové umění je? Klidně byste mohli poslat 3nej UFC bojovníky denšní doby na Bruce Leeho a ten by je vyškolil jak malý děti. Zřejmě by mu stačila jedna ruka a zavřený oči. Kdyby opravdu Bruce Lee chtěl, tak zabije každýho do 10sekund tak tu nemelte hovna.
Oni nepochopili, že tam se snaží ten mladej. A podle toho ten souboj vypadá. Nejvíc se mi líbilo, jak vykopl tu nohu a vrátil se zase na "značky".
Šašek jsi ty, ty pupkatej rosolovitej debílku.

Zobrazit celou diskuzi