Domobrana v Idahu

04. června

1.června 2020, Idaho, USA: Obyvatelé padesátitisícového města Coeur d 'Alene se vyzbrojili a drželi během demonstrace hlídky na hlavních křižovatkách. Protest proběhl v klidu, nikdo nebyl zraněn a nic nebylo rozbito či vykradeno.

9.1 /10

košík

Zhlédnuto: 37 658x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 196 Kategorie: galerie

Značky: usa , lidé , bezpečnost , demonstrace , město , hlídka , obrana , ozbrojenec , idaho , george floyd

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
😃 je tu v komentech takovej zajímavej fenomén, někteří jim ty kvéry asi záviděj, víc kokotů je ale hejtuje ze strachu z nich. Víte ne každej je zasranej levičáckej teplouš, kterej zbraň nikdy neviděl a jediné co o zbraních ví je to, že jsou fuj. Musíte je pochopit, i když je to nepředstavitelné, tak ne všichni jsou ochotni si nechat vyrabovat dům/obchod, a pak v pokleku při omluvě vyhulit černou klobásu!
V tom 50tis. meste zije asi tak 200 cernochu, sance, ze by tam byla obdobna situace z jinych mest, je prakticky zadna. Ti, co jsou videt na fotkach, jsou proste jen burani exhibicujici se svymi zbranemi.
Ne je to ukázka patriotismu, to levičácká svině nikdy nepochopí. Komunismus jsme vyhodili oknem ale děti nám ho přinesli dveřma.
Těžko říct, jak je to přesně v tomto městě, ale potenciálně tam je cca 6000 černochů, pokud se budeme držet průměru zastoupení v USA.
Ty si nic oknem nevyhodil, tak nemachruj. Už jen to, že jsi takovy idiot co ví o komunismu úplný hovno, by měl drzet hubu a krok. Socialismus a komunismus nejsou jedno, hlupaku. Vyjadřuješ se jak typický lecičák.
Drž píču.
Říci, že je v tom městě bezpečno, protože tam žije málo afroameričanů je krajně rasistické a proto bys to neměl říkat. FUJ!!!
Nemyslím si, podle mě jsou dobrým příkladem toho, jak by to mělo vypadat v jiných městech. Kdyby takhle na každým rohu stála partička s kvérama, nemusely teď stovky obchodů zasklívat výlohy a počítat ukradený zboží...
V tomto městě je to tak jak uvádím. Žije ta 0,4 % černochů.
Tak promiň, už to nikdy takto nepojmu a opravuji svůj výrok: v tom městě je bezpečno, přestože tam žije i 200 afroameričanů.

Zobrazit celou diskuzi