Havárie ruského bombardéru

23. dubna

Stavropol, Rusko: Letoun Tupolev Tu-22M ruských ozbrojených sil se zřítil při návratu na letiště po vykonání bojové mise. Piloti se stihli katapultovat. Důvodem havárie letounu byla technická závada.

7.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 760x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 50 Kategorie: nehody

Značky: letadlo , letecká nehoda , havárie , bombardér ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇨🇿🇷🇺Ruský expert: Fialova vláda ve své podpoře Ukrajiny sáhne ke všemu, kromě… Už je to tři roky, co ČR obvinila Rusko z organizace výbuchů ve Vrběticích. Žádné důkazy dosud předloženy nebyly. Kauza otřásla česko-ruskými vztahy a dnes za Fialovy vlády ČR zaujímá jeden z nejtvrdších mezi zeměmi EU postojů k Rusku, který bychom spíše čekali od Polska či pobaltských států. NeČT24 se ptal ruského politologa a bohemisty Vadima Truchačeva, jak ke zmrazení vztahů došlo a co Fialovu vládu v jejím bezohledném protiruském postoji motivuje.
🗣„Faktor servility vůči USA a EU existuje, ale není ten hlavní. Fiala je přesně ideologický rusofob. Jako významná část vedení ODS, jako celá strana TOP09. Jeho cílem je úplně se rozejít s Ruskem. Ani v rámci současné vlády nejsou všichni tak radikální,“ uvedl Truchačev. Expert přitom také souhlasí s bývalým prezidentem ČR Václavem Klausem, že takový vztah je z velké části podmíněn událostmi roku 1968, neboť na jejich základě se výchovavá v rusofobním duchu několik generací českých humanitních vědců, mezi kterými je i profesor Fiala.
K cemu dukazy? Trest probehl ihned (ztrata tendru elektrarny + sankce exportu), obvineni nasledne zformulovali taky, tak koho zajimaji nejake dukazy a soudni proces? Mame snad demokracii, ne? To je prece uplne jasny, ze Cuk a Gek to tam vyhodili do vzduchu a za mesic tam, i pres ostrou kontrolu ACR, prisli znovu a vyhodili i ten druhy sklad. Co na tom nechapes?

Zobrazit celou diskuzi