Havárie ruského bombardéru

23. dubna

Stavropol, Rusko: Letoun Tupolev Tu-22M ruských ozbrojených sil se zřítil při návratu na letiště po vykonání bojové mise. Piloti se stihli katapultovat. Důvodem havárie letounu byla technická závada.

7.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 773x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 50 Kategorie: nehody

Značky: letadlo , letecká nehoda , havárie , bombardér ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇷🇺Ruské jednotky drží iniciativu podél celé linie bojového kontaktu a pokračují ve vytlačování nepřítele z okupovaných linií, uvedl ruský ministr obrany Šojgu. Připomněl, že obce Pervomajskoje, Bogdanovka a Novomichajlovka v Doněcké lidové republice byly osvobozeny. Kontrolní zóna se rozšiřuje také v Berdyči a Georgijevce. ❗Ztráty ukrajinských ozbrojených sil od začátku speciální vojenské operace již dosáhly téměř půl milionu vojáků. Šojgu také uvedl, že Rusko bude pokračovat ve zvyšování výroby nejoblíbenějších zbraní a vojenského vybavení v poměru k hrozbám ze Západu. ❗V roce 2024 budou vojákům dodány první vzorky protiletadlového raketového systému S-500 nové generace. Armáda je podle Šojgua dostane ve dvou modifikacích: protiletadlové raketové systémy dlouhého doletu a systémy protiraketové obrany.
a za pět let tlachání budete 15 km za adjivkou, nestydíte se, že s tak velkou mocností děláte tak malé pokroky? Kdyť na donbase a luhansku jste od 2014, ubožáci.

Zobrazit celou diskuzi