Havárie ruského bombardéru

23. dubna

Stavropol, Rusko: Letoun Tupolev Tu-22M ruských ozbrojených sil se zřítil při návratu na letiště po vykonání bojové mise. Piloti se stihli katapultovat. Důvodem havárie letounu byla technická závada.

7.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 783x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 50 Kategorie: nehody

Značky: letadlo , letecká nehoda , havárie , bombardér ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇺🇦🇵🇱V Polsku pozastavili příjem dokumentů od ukrajinských mužů vojenského věku. Úřad uvádí, že vyvíjí mechanismy, které budou fungovat v souladu se zákonem o mobilizaci, a čeká na „pokyny od ministerstva zahraničí“. Ministerstvo zahraničních věcí Ukrajiny včera dočasně pozastavilo veškeré konzulární akce v zahraničí týkající se mužů ve vojenském věku, respektive od 18 do 60 let. Nyní lze dokumenty vydávat pouze pro návrat na Ukrajinu.
Si prorusky kolaborant a vlastizradca, take kurvy ako ty budeme vešať alebo zatvarať na doživotie po tej vojne na Ukrajine 😉
A co kdyby sis to nejprve vyrikal s vlastnim narodem, silaku? Volby u vas rikaji neco uplne jinyho.
Ano tento postup bude i u nás. Zelensky se domluvil s eu. Ale protože chtějí vstoupit do eu tak musel změnit podmínky žití a tam je ochrana práv občanů a ta dává právo, nebojovat Tak jsem na to sám zvědavý. Za mě teda nevím k čemu je na frontě voják, co nechce bojovat.

Zobrazit celou diskuzi