Havárie ruského bombardéru

23. dubna

Stavropol, Rusko: Letoun Tupolev Tu-22M ruských ozbrojených sil se zřítil při návratu na letiště po vykonání bojové mise. Piloti se stihli katapultovat. Důvodem havárie letounu byla technická závada.

7.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 753x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 50 Kategorie: nehody

Značky: letadlo , letecká nehoda , havárie , bombardér ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Rusové ovládli strategický bod na východě Ukrajiny.Ruské invazní síly zaznamenaly před očekávanými dodávkami nové západní pomoci Kyjevu významný postup severozápadně od nedávno dobytého města ukrajinského města Avdijivka. Jak ruská, tak ukrajinská strana hlásí vstup okupační armády do dříve třítisícové obce Očeretyne. Vyvýšené místo, přes které vede železnice spojující Doněck a Pokrovsk, je důležitým opěrným bodem v oblasti, shodují se obě strany. Ruští vojenští blogeři zveřejnili záběry vlající ruské vlajky v centru obce.😂
jé, to bude zas mrtvejch rusáků, ajajaj
Ruske svine postupuju o ubohych par metrov a zdochne ich za den aj 500 kusov 😃 ta zberba vojnu nikdy nevyhrá 😉
Tak to jsem rad, tos mne uklidnil. Zatim to na mape vypada uplne jinak, ale ja mapam nerozumim, delam do vcel.
a jak to vypadá? Jako totální selhání. Za dva roky rusák nedokázal zlomit několikrát menší zemi, kterou 80 let před tím plundrovali. Ubohost absolutní. Ještě víc ubohé je s ruskem souhlasit. Přitom je to vidět všude na světě. Jizbi korea a severní, rus byl na severu a usa na jihu, rozdíl? Už apadbi a vychodni evropa, rozdíl? Nevidí to jenom ubohý dement.
nejde to opravit. Západní a východní.
Ja nevim, jak ty, ale ja neznam cile Kremlu. Takze nemuzu ani hodnotit, jestli to, co tam ti zapadni Rusaci s tema vychodnima Rusakama masti. Navic, blabolit o Rusech an bloc bez ohledu na aktualni zrizeni - byl v Nemecku vyrvavat, ze Nemci poslednich 90 let jen kurvi Evropu? Ne? Tak to zkus, treba se pak nekde docteme, jak jsi dopadl. A rozhodne si nemyslim, ze bys nemel pravdu. Jen je prasarna delat kolektivni vinu. Jsi snad ty odpovedny treba za prasarny krestanu proti nevericim na nasem uzemi? Ne? Proc? Protoze davno? Kde je hranice toho, co jako zapomeneme a co jako ne? A nebo je to selektivni podle toho, komu 'fandime'? Same otazky. Kdyby Kreml chtel Ukrajinu poslat na kolena, tak by na to prostredky urcite mel. Jenze, spis to vypada, ze mu tohle vyhovuje. Kdyby valka skoncila pred dvema lety, tak zapdu zbude hodne penez, techniky i munice. Takhle nas to stoji dalsi a dalsi penize. Cert vi, co je cil.

Zobrazit celou diskuzi