Kytara s otočným krkem

14. dubna

Muzikant Charles Berthoud hraje na elektrickou baskytaru s otočným krkem, kterou vytvořil youtuber a inženýr Mattias Krantz. Krantz přišel na nápad vytvořit tuto zábavnou kytaru po zhlédnutí dokumentu o Beatles, kde Magic Alex (Alexis Brandas) dal Johnu Lennonovi kytaru s oboustranným krkem (elektrickým a basovým). Kytara bohužel nebyla funkční. Myšlenkou této kytary je umožnit hudebníkovi rychlou změnu nástroje otočením krku. Systém otáčení se aktivuje pedálem, který umožňuje přepnutí z jednoho "nástroje" na druhý během několika sekund. Na rozdíl od předchozích prototypů je tato kytara plně funkční.

9.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 071x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 16 Kategorie: technika

Značky: hudebník , vynález , hudebníci , hudební nástroj , kytara

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Není lepší si zašukat?
A už si šukal? On je známej i orgasmus z hudby. Může být emocionální i fyzickej. Je známá i zpěvačka, která se na pódiu buď udělala, nebo počůrala. Znáš jí ty blbečku? Neznáš viď? ......... ty znáš jen svojí pravačku. Ubožáku Jinak ten týpek z videa dobře válí.
Souhlasím, že válí a ano, vím, že lidé dokážou dosáhnout orgazmus z čehokoliv. Není důvod být hned agresivní, impertinentní a urážet. Vím, že na tuto stránku lezou imbecilové, ale v komentářich se dá pičovat i jinak a dělat z lidí čuráky i v dobrým duchu a s humorem. Tak do které skupiny se chceš zařadit?

Zobrazit celou diskuzi