Medvěd v Beskydech

15. února

ČR: Jiří Matera natočil jednoho ze dvou (možná tří) medvědů, kteří se pohybují v okolí přehrady Šance v Beskydech. Usmrtili již 8 kusů jelení zvěře a 2 divočáky. Škodu myslivci vyčíslili na více než 100 tis. korun (poškozené ploty, krmelce a jeden zabitý jelen dvanácterák měl hodnotu 60 tis. korun).

7.8 /10

košík

Zhlédnuto: 22 221x Hodnocení: 7.8/10 Komentářů: 71 Kategorie: příroda

Značky: nebezpečí , česká republika , zvíře , šelma , medvěd , příroda , beskydy

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Zatím se plošně likvidují divoké prasata. (Medvědi jen pomáhají). Začal bych ale likvidovat největší škodnou v lese a to ty ,,vychlastané myslivce'' ! Ti škodí nejvíc a jsou to vesměs pytláci!!!!! Znám jich několik . Jeden ožran vedle druhého. Děs a hrůza 😞 Prasata proti nim jsou jen ,,napudrovaní vepříci'' !!! 😃
nejhorsi je ze az nakej ten medved toho vozraliho idiota trosku pocucha odserou to mevedi..
Ty blbečku, víš proč se likvidují prasata? Víš co je to prasečí mor a jaké by měl následky? Konkrétně loni ve Zlínském kraji?
Za komunistů takové nemoci nebyli !!! To jen nyní jak se tady vylíhli takové prasata jako jseš ty sám. 😃 !!!!!!!!!!!
A víš kdo ten mor způsobil?
Řekni mu to šulinovi.
Původní oblastí výskytu AMP je subsaharská Afrika, kde se vyskytuje především u prasat bradavičnatých a je zde přenášen klíšťáky (Ornithodoros). Do EU bylo onemocnění zaneseno z Asie. V roce 2007 byl AMP potvrzen v Gruzii. Odtud se nákaza postupně rozšířila do Arménie, Ruska, Ázerbájdžánu, na Ukrajinu a do Běloruska a Moldavska. Muck, prdelko 😘
Tak vidíš že to víš 😃
Divím se že se tu do tebe nepustil ten militantní myslivecký píčáček "rejsek"...protože on totiž zbá myslivcea ten v zimě dává do krmelce ,proto usoidil ,že všichni myslivci jsou v pohodě a je jich třeba.Na kokota sem vyplýtval půl dne ,a co sem tu četl jeho koment,neošlo mu nic.imbecil na entou.

Zobrazit celou diskuzi