Motonehoda ve Vizovicích

14. dubna

Vizovice, Česká republika: Motorkář narazil do vyjíždějící dodávky a skončil se zraněním v nemocnici.

5.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 622x Hodnocení: 5.0/10 Komentářů: 40 Kategorie: motorky

Značky: nehoda , zranění , cctv , motorkář , dodávka , motorka ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jako jestli jeli ti predtim 50 km/h, tak nas dostceny morkář 50 km/h nejel (tohle, ale nikoho nebude zajimat). Hlavni problemy jsou tu dva a oba na strane dodavky 1. si ma stoupnout do mista odkud ma nalezity rozhled a to neudelal (prokazatelne narozdil od rychlosti motorkare) 2. nedal prednost vozidlu na hlavni, tečka. Pokud nikdo neumre nebo nebude aspon tezke zraneni, tak se s tim nikdo nebude srat, nedani prednosti a hotovo, sup na dalsi nehodu (mame dalsich minimalne 5 v poradi, protoze je pekne a vsichni jezdi jak kokoti).
Pokud mas pocit, ze tve zduvodneni je logicke a spravne, tak roztrhej ridicak, na silnici nemas co delat.
Tvuj cenrobilej svet je na urovni desetileteho ditete. Pevne doufam, ze nemas RP, abys svym nesmyslnym vykladem zakona c. 361/2000 Sb. ohrozoval ostatni ucastniky silnicniho provozu. A k dane situaci: Miru zavineni zrejme urci v lepsim pripade Spravni rizeni, v horsim soud. Vina je zrejme na obou stranach. Ja mam osobni zkusenost s podobnou situaci, vyjizdel jsem na hlavni ve meste, kde to do mne narval fetak, kterej jel kilo dvacet. Ve finale byl samozrejme vinikem on, ja jsem nemel sanci ho videt, ani stihnout reagovat.
drž hubu kokot a pusti si to znovu...keď vychádzal na cestu (a už tam bol takmer v polovici) bola cesta čistá. Keby sa riadil tou kokotinou čo si napísal, tak tam stojí doteraz na parkovisku
A proč, ty geniální kokote, zastavil 1,5 m od čáry ?
pakuj do Chomutova čurák český !
to je sice pravda, ale když by ten blb nezastsvil, tak motorka normálně projela. A jestli chcete zavést nějaké nové pravidlo o tom, že kdo jede rychle nemá přednost, tak hodně štěstí.
Len by som chcel vídet Hitléra, keď dostal od svojch agentov na stol tu štúdiu, že ste iba baranojébi, a že sa teda nemusi obavať tam zróbiť ten svoj fašisticky štať.
hitlera si choď pozreť na hajzel do slipov.a daj si sandále vod Bači,ze zlína.....

Zobrazit celou diskuzi