Nehoda Mika Jonese

22. června

16.června 2018, Virginie, USA: Nehoda Mika Jonese během závodu NASCAR na okruhu South Boston Speedway ve Virginii. Jeho vůz začal hořet a zachránit jej přišel jako první jeho vlastní otec Dean Jones.

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 14 454x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 23 Kategorie: sport

Značky: nehoda , usa , oheň , otec , závod , motosport , pomoc , záchrana , požár , virginie , nascar

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ten nascar je ale kundoviny jezdit dokolecka porad jak kokot to uz je i lepsi ten teplouskej fotbal
Jde vidět, že o tomhle motorsportu nic nevíš. Nascar, je daleko náročnější než třeba F1. U F1 máš rovinky, zatáčky, můžeš zpomalit, zrychlovat atd. U Nacaru, je závod daleko složitější a psychicky náročnější, protože valíš přes 320 km/h bez zpomalení pořád dokola 267 kol, takže za chvíli tě to zblne natolik, že si musíš dost velký pozor, aby ses nevysekal a takový vysekaní, může skončit dost fatálně. Svým komentářem, jsi možná udělal kokota akorát ze sebe.
Chceš mi stále tvrdit, že fotbal je lepší, jak toto? https://www.youtube.com/watch?v=BakfHsvmBlg Tak si běž nagelovat hlavičku a jdi na to. Nascar je sportem pro chlapi, né někoho, jako ty.
Nikdo ti nebere že nascar je psychycky i fyzicky narovny, Coz ale nevyvraci ze je to uplna sracka a divacky nudnej shit. Prcat s sesti chlapama asi taky nebudes jen proto, ze je to bezespory narocny a pro chlapy.
furt mi to připadá jak kokotina .. 😄 čutálistům už vůbec nehovím. Motoršhitu se nevěnuji ale často lítám vzduchem a to je teda lepší adrenalinos né jak čumět na bandu buziků nebo na závody aut.
Tak upřímně lítání je fajn. To ti upřímně i závidím. Já mám rád auta a na druhou stranu si nemyslím, že NSCAR je o ničem. Pro mě je zajímavý. Čemu neholduji je fotbal, jako u tebe. Naopak mě baví hokej 😉
hokej je fajn 😄 už jen proto že si dají aspoň do tlamy 😄

Zobrazit celou diskuzi