Ničení letících raket

16. dubna

Izrael zveřejnil záběry z ničení bezpilotních letounů raketami.

6.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 856x Hodnocení: 6.6/10 Komentářů: 47 Kategorie: video

Značky: zásah , izrael , válka , dron , raketa , bezpilotní letoun

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Vojenské neúplné vítězství Izraele (ne všechny rakety byly sestřeleny) a naprosté ekonomické vítězství Íránu (protirakety použité Izraelem stály v součtu násobně víc než primitivní drony a rakety použité Íránem). Dále je to naprosté politické vítězství kozomrdů, protože celému světu ukázali, že ani spojené síly Izraele, USA a Británie nedokáží ochránit dané území a relativně zastaralé rakety můžou zasahovat území pod protektorátem USA...
Tohle měl být demonstrativní útok, který měl ukázat že je Izrael ohrožený, ale jediné co dokázali je, že nejsou schopni Izrael ohrozit. Je to naprostá ostuda Iránu a selhání jejich armády. Po tomhle fiasku nejspíše budou v Iránu padat hlavy. Izrael dokázal ochránit svoje území. Izrael nechal pár raket spadnout do pouště protože je to levnější než je likvidovat. A teď se Teherán bude obávat jaká odplata přijde.
Si robis picu? Iran ohlasil utok dopredu, a vo vsetkych mediach o nom pisali 5 hodin pred priletom rakiet minutu po minute. Nielen ze si Iran otestoval protivzdusnu obranu ale zaroven zistil kto vsetko v pripade realneho utoku bude reagovat, vycucal niekolko miliard dolarov z Izraelu a USA, a aj napriek tomu, ze nali 5 hodin na priravu tak im tam par rakiet preletelo... Tak koho fiasko to teda je????
Si jako myslíš, že Izrael a Američani nesledují co Iránci dělají? Ti věděli o plánu zaútočit na Izrael dávno před tím, než to Irán zveřejnil. Dokonce to bylo v médiích, že Irán plánuje útok. Přeletělo jim jenom to, co přeletět nechali, protože věděli, že to padá do pouště. Nechat to spadnout do pouště je levnější než na to plítvat raketama. Jediné co se Iránci dozvěděli, že jejich útočné systémy stojí za piču.
velmi mudro.
Pane Blacku, asi nechápete co by mohly ty nesestřelené drony a rakety napácht že ? To by Vám asi došlo co by vyšlo levněji.
Drobná oprava - těch pár raket ne že nechali spadnout, ale nesestřelili je. Ty rakety trefily letiště v poušti.
Pouze 1 raketa způsobila menší škody.
Zajímavý pohled na věc😀😀😀 Jeden by řekl, že to co předvedl Írán, byl prachsprostý trapas ale někdo to nazývá vítězstvím, zajímavé🤦

Zobrazit celou diskuzi