Ničení letících raket

16. dubna

Izrael zveřejnil záběry z ničení bezpilotních letounů raketami.

6.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 851x Hodnocení: 6.6/10 Komentářů: 47 Kategorie: video

Značky: zásah , izrael , válka , dron , raketa , bezpilotní letoun

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Parada, jak x-krat drazsi raketa umi sejmout modylek.
Ne tak hrrrr prosím. Pokud by ten jeden nesestřelený "modýlek" zasáhnul třeba jednu "zaparkovanou" F 16 nebo dům s civilisty tak by rázem bylo vymalováno a zase ti samí by komentovaly jaký neúspěch se v Izraeli konal ...
Kdyby byly fprdeli ryby. Ja se bavim o tom, co se stalo a co to stalo bez kdyby. Ty splaseny trubky tam na ne rucnikari hazeji 80 let a zeby tim trefili nejaky F-16, to jsem fakt necetl.
Dům s civilisty má menší cenu než F 16 ? Odpovědlěl jste si sám ...
No ja nevim, v Gaze bylo vyvrazdeno nekolik desitek tisic civilistu a nikoho to nesere, tak proc to resit?
No ono je trochu rozdíl někoho zbaběle napadnout doma při snídani a nebo se schovávat za civilisty a odpalovat střely z obývaných budov jako to dělal, dělá a bude dělat Hamás. To se potom světe div se napočítá hodně civilních obětí.
Tyvole co furt máš s těma snídaněma, gaučema, obývákama a podělanejma civilistama ?
Radši jdi trénovat se vzduchovkama jako Ruští sokolíci. Rusáci jsou už stejní jako ti ručníkáři z hamásu. Děti a ženy do první linie a schovat se za ně a potom světu ukazovat masakr civilistů
Jako, ze ti Palestinci behem bombardovani nesnidali, nebo co?
... ano nesnídali, neměli co a ctili Ramadán takže nemohli. To ale nebyla pointa původního sdělení ne ? Tak ještě jednou, já jsem trpělivý. Pokud sestřelím jedinou raketu či Šáhida, který mohl zasáhnout, zabít, zničit cokoliv v hodnotě x-krát vyšší než kolik stála protistřela tak jaký význam mají tvrzení o velmi drahé obraně ? Ti slavní analytici a specialisté co se vždy vyrojí jakmile se něco stane snad přesně věděli jak a čím sestřelili pomalu letící drony ? Navíc ani Šahíd není nijak levný, musí také nést munici, která má potenciál napáchat mnohem větší škody jako stojí samotný dron a jeho nálož. O raketách není třeba diskutovat, jestli má uletět třeba 1000 km a nést účinnou hlavici tak bude několikrát dražší než protistřela odpálená na krátkou vzdálenost. Stačí nebo to ještě více rozvedeme ?
Ta debata je o nicem. Podstatne je, jestli ta, ci ona strana ma dost munice a jestli si jeji financovani muze dovolit. Valka je jen o penezich, na lidi sere pes.
Souhlasím, jen mě trochu mrzí když se jednostranně konstatuje kdo koho více útokem deklasoval, finančně zruinoval atd. Dle pár nekvalitních záběrů ihned všichni hodnotí jak se sestřelovalo pouze drahými protistřelami, přitom na dron stačí balistika. Spousta těch dvoutaktů ani nedoletěla a spadla ještě v Sýrii a Jordánsku. Ihned po podobných událostech se přihlásí tisíce rádoby odborníků a hodnotí práci skutečných profíků, asi tak, Howgh
Jaká "balistika", co to zase meleš. ....... rakety jsou také balistické zbraně. Nepotřebuješ cvokaře ?
Ale trvalo ti to nějak dlouho než jsi se ozval. To tě nechtěli pustit ze záchytky nebo co ? Pokud nedokážeš pochopit co je myšleno v tomto případě balistikou tak už jsi toho cvokaře propásnul. Raketa se po balistiké křivce pohybuje řízeně ale obyčejná balistická střela v různých rážích má balistickou křivku danou hmotností střely na kterou působí gravitace. Pokud se tedy bavíme (ne s tebou) v debatě o ceně za zničení pomalu letícího dronu tak tobě podobní ať si použíjí třeba raketu s dlouhým doletem. Příště se nepleť do cizí komunikace a když už tak si vše několikrát přečti ať potom ze sebe neděláš kreténa více než je záhodno. Přeji hezký den.

Zobrazit celou diskuzi