Pěkné sportovní gesto

22. září

ŠPANĚLSKO: Během triatlonového závodu Santander Triathlon Series 2020 se na třetím místě běžící Brit James Teagle vydal těsně před cílem špatným směrem. V té chvíli jej předběhl 21letý Španěl Diego Méntriga, který mu však nakonec bronz sportovně přenechal. 

„Po celou dobu byl přede mnou. Zasloužil si to.“ uvedl po závodě Méntriga. 

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 29 957x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 99 Kategorie: sport

Značky: anglie , velká británie , závod , španělsko , frajer , gesto , fair play , sportovní chování , závodník , evropa , sportovec , triatlon , běžec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak to je na mega pochvalu. Klobouk dolů. Když jsem jako mladý chlapec dělal kanoistiku, tak nás na trati 2km na obrátce 1km nějaký zkurvený řepy zkusili převrátit. Nepovedlo se, ale zbrzdili nás, a dali to asi o půl lodě. Druhý den na 500m jsme jim nařezali, zlatá o dvě lodě. Tohle je fakt na medaili cti, o tom ten sport je.
Tady nikoho tvoje vlhke, priteplene zazitky z dectvi nezajimaji ty lopato !
Ale zajímají, jen ote be zájem není, tak skoč do zdi kokote 😀
proc reagujes na kretena? citis se byt na jeho urovni?
KRÁLŮV hnev se muze snest i na tvou hlavu mily podradny poddany .
Co si to dovoluješ? Toto je můj nástupce, je to nový Král, tak se laskavě chovej k němu s úctou, jak si zasloužíš. Čoboláku skurvenej, zasranej, píčo!
Oooo pardon Vase Vysosti..s vasim dovolenim ihned spacham sebevrazdu vy vole 🙄
Tak dobre ty kupo hoven premluvils me ! Zamerim se na tebe. A ty byvaly Krali ! Uz jsi mel davno mit v prdeli narvanych 24ping pongovych micku a ten velky analni kolik ! jak jsme se domluvili uz te cekam v apartma Karlovske blazenosti .
Akurát sa môže zniesť na jeho hlavičku tam dole, a to tvojím mlstným jazykom. Na viac nemáš...
Já bych vás oba králové chtěl vidět naživo, mám pocit, že bych se smíchem připochcal. Pak bych vám zaplácal uši do hlavy, vy čuráci.
Jebem ti tvou mrtvou matku bezzubou, smradlavou feťačku, zkurvenou, zasranú špínu cikánsku, plesnivou píču čobolskú. Jdi do píči čoboláku!
Chvíli jsem pátral a našel jsem ho: https://www.youtube.com/watch?v=wGXLs8j4D64
A je to jen jedno schizofrénní hovado 😃
No kurva, kámo, to máš u mě, dík.😁

Zobrazit celou diskuzi