Předčasná radost

26. prosince

20.prosince 2020, Goiânia, BRAZÍLIE: Brazislký jezdec André Verissimo se na okruhu Ayrtona Senny příliš brzy radoval z vítězství v závodě SuperBike Evolution. Nakonec skončil na třetím místě.

9.5 /10

košík

Zhlédnuto: 19 283x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 34 Kategorie: sport

Značky: brazílie , radost , motorkář , motocykl , fail , předjíždění , závod , motosport , trapas , jížní amerika , jezdec , závodník , okruh

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ten pocit, kdy si myslíš, že jsi KRÁL, KRÁL PIČO a skončíš jako totalní looser a sráč.
počkaj až sa vbudí kráľ ten ti natrhne prdel!🐖
matka tě vysmrkla co
Budeš prehĺtať anjelikov a samupyj ti ho strčí do huby a kráľ do riti a ty budeš kňučať viac než verešová keď si zlomila kosť v nohe na zjazdovke v kerkonoších.
Hochu nech toho on si konečně chtěl v sobotu zastříkat a ty mu zkazíš legraci.Slováci jsou fakt svině na slovensku se rodí prý z prdele a pak je těžké je přesvědčit aby byli normální a mrdali jak vlci do píčí kurva.
vyhul mi kokota
naser si východní sračko a ať tě ojebou migranti nemytí špinaví stejně to tam u vás začíná být in.Hrajete si na izolaci ale kdovíco dělate za dveřmi domova?Ani nechci domyslet.
Loser se pise s jednim o, ty nulo. Priste, az zas budes chtit nasbirat levne palce nahoru picovanim do krale, tak si to aspon po sobe oprav.
Zapoměls relogin pyčo
kurva dnes nejsem ve formě kde jsi králi převezmi to.Asio mu uhnil pytel.

Zobrazit celou diskuzi