Problém s vyjížděním v Teplicích

24. července
7.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 119x Hodnocení: 7.8/10 Komentářů: 21 Kategorie: video

Značky: auto , fail , parkování

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nebudu se rozčilovat. Je to prostě kunda, která nemá odhad, předvídavost, reflexy, nic a nikdy neměla mít řidičák... Hlavně, že prej dokážou narozdíl od chlapů stíhat víc věcí najednou 😂 Možná tak, pokud se jedná o drby co kdo kde kdy říkal... Ale proč teda nedokážou rychle a bezpečně vyhodnotit náhlou situaci nejen za volantem? Proč místo konání ječej? Proč vidíš v létě odbočovat naproti jedoucí auto a místo blinkru má zapnutý stěrače? 😂 Prostě sorry, asi jsem měl doma štěstí na šikovný ženský za volantem, ale když to vidím na silnici, tak by měla bejt čtvrtina bab bez papírů. A bohužel i třeba desetina chlapů podle toho, co tam vyváděj... A smutný je, že ti chlapi jsou většinou mlaďasové...😒 A to není prdel, to auto má tunu a půl a oni to nedokážou ovládat, to je pak spíš zbroják, než řidičák, ovšem v rukou dementa.
Ženská stíhá víc věcí najednou, ale všechny úplně na hovno 😂
Ale ženská stíhá víc věcí, to ano, pokud ty věci jsou čůráci, jeden do kundy, druhej do vagíny, třetí do huby a na dva má ještě ruce. No a za volantem ji je toto umění úplně k hovnu, jak píšeš ty.
Prosimtě ty si otevř wikipedii než si ho budeš zase večer honit aby jsi pochopil, že kunda je synonymum vagíny. Synonymum tam najdeš taky
jdi se vykakat 🖕🏾🐖🖕🏾
Dočkáme se od tebe někdy smysluplného názoru?

Zobrazit celou diskuzi