Válka dronů #2

26. července

Ukrajinský bezpilotní letoun FPV se pokouší sundat ruský průzkumný bezpilotní letoun ZALA 421-16E úderem do jeho vrtule.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 153x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 61 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🤡Ukrajinský parlament poslal Polsko s „volyňským masakrem“ do…. „Otázka volyňské tragédie neexistuje, je to „fikce“ a „ slovní PR“,“ napsal na sociální síti ukrajinský poslanec, člen Výboru pro humanitární a informační politiku Mykola Kňažitskyj. Připomeňme, že dříve polský ministr národní obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysh řekl, že „bez vyřešení volyňské tragédie Ukrajina nevstoupí do Evropské unie“. Zdůraznil, že jeho země „podporuje Ukrajinu, jak jen to jde“, ale ve vztazích mezi státy kvůli nevyřešeným historickým otázkám panuje určité napětí.
Jasně a v tom okamžiku tě fotr vysříknul do starý y Belly a vznikl děd vševěd - jdi do prdele idiote nejapnej v pátek tě odfouknu svým čůrákem až na sněžku blboune nejapnej!
jestli máš rád rusko nastěhuj se tam a neobtěžuj čechy který nestojí o otroctví a idiotskou politiku vyšší level křivosti asi tak 7 než zde - jak se řekne rusky zde? uč se čuráku!
Jestli mě nasereš najdu si tě jako heimrdku a skončíš špatně.Mám docela solidní systém softwaru to nepřebije ani slavná usa mrdka!čau
Už se těším Ukrajinskej ováde posranej 😂🖕🖕😂
Ve volyňském masakru se stali opravdu ošklivé věci, ale bylo to ve válce a spáchané kolaboranty Hitlera a Stalina.
V letech 1932 a 1933 vyvrcholil na celé Ukrajině uměle vyvolaný hladomor, kde v důsledku Stalinem nařízené konfiskace obilí zahynulo více než 3,3 milionu lidí. OUN se v té době začala stále víc přiklánět k Adolfu Hitlerovi, jenž se stal v roce 1933 novým kancléřem Německa, jež proměnil v nacistický a fašistický stát otevřeně potlačující lidská práva a svobody. Kontakt s Hitlerem přinesl OUN německou materiální a finanční pomoc, již začala využívat k záškodnickým akcím na území Polska a Sovětského svazu, jako jsou sabotáže, žhářství a podobně. Často skloňovaným jménem té doby bylo jméno Stepana Bandery, který se stal v roce 1931 hlavním propagandistou OUN a reprezentantem její radikální frakce, přičemž jemu podřízené jednotky nechvalně prosluly atentáty na osoby, které podezřívaly z neloajálnosti. V roce 1933 však byl Bandera na polském území zatčen a odsouzen na doživotí.
Banderu Němci dostali z vězení a přesunuli ho do Krakova, kde udržoval blízké kontakty s wehrmachtem. V roce 1941 se podílel na vzniku ukrajinských nacionalistických praporů Nachtigall a Roland, jež měly bojovat po boku německé armády proti Sovětskému svazu. Když ale Bandera po německém útoku na Sovětský svaz vyhlásil jednostranně nezávislý ukrajinský stát, skončil nejdříve v berlínském vězení a v roce 1942 v koncentračním táboře Sachsenhausen, byť ve zvláštní cele pro vysoce postavené politické vězně. Ačkoli se hitlerovské Německo spolupráce s ním nadále nezříkalo, samostatnou Ukrajinu nepotřebovalo a nechtělo. Na volyňské masakry, které vypukly na jaře 1943 na územích, nacházejících se v meziválečných hranicích Polska, v nichž bylo téměř rovnocenně zastoupeno polské a ukrajinské obyvatelstvo, neměl Bandera přímý vliv.
Přesto bývají dodnes často spojovány s jeho jménem, protože členové OUN i její ozbrojené jednotky, Ukrajinské povstalecké armády (UPA), založené v roce 1942, si obecně říkali banderovci.
Silně pochybuji, že by si to mohl pochopit. Tím neříkám že je to správně.

Zobrazit celou diskuzi