Válka dronů #2

26. července

Ukrajinský bezpilotní letoun FPV se pokouší sundat ruský průzkumný bezpilotní letoun ZALA 421-16E úderem do jeho vrtule.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 144x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 61 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
‼⚠Lisková k akci Azovců v Praze: Propagace nacismu je trestným činem. Vládne nám mafie řízená USA. Občanská aktivistka Nela Lisková poukázala na dvojí metr české vlády, která nebrání setkání neonacistů v Praze a zároveň pronásleduje své občany za jejich odboj proti trestné ideologii na sociálních sítích. 🎙„Mám v sobě českou národní hrdost, a i když mě na objednávku vlády aktuálně soudí za můj výrok, který jsem zveřejnila na síti X v souvislosti s odporem k Bandera party v Plzni, že bude nezbytné denacifikovat ČR, tak nehodlám ustupovat ani náckům z vládních a politických kruhů, ani těm, kteří mi denně na ‚něčí‘ objednávku vyhrožují. Vládne nám mafie, zezadu řízena kmotry a zahraničními agenty, administrativou USA, EU a Británie a tito se nezastaví před žádným zločinem,” prohlásila Lisková.
ajaj,rus ti nasral dostal do palice svou propagandu
My Slovaci sme tomu povedali NIE. Yes, you can!
kto propaguje fašistické RuSSko a schvaluje vojnu na UA pôjde sedieť lebo je to vlastizradná kurva ako ty!!! Dufam že skončíš v base alebo ťa podreže nejaký náhodný ukrajinec ty mala kurvo 😎🖕
vy budete poslouchat lepší mafii asi co? Můžete mě vysvětlit když u vás ten Filcko vládne už po třetí, jezdíte pořád pracovat k nám a ne my k vám? To je totiž jediný parametr který ukazuje pravdu, ne ty vaše ulhaný žvásty. Utíká se do EU a USA ne z EU a USA. Utíká se do Ruska? Ne utíká se z Ruska. Tak si to ty debílku pamatuj, až zase budeš lhát Blábolišovo a jemu podobným lži.

Zobrazit celou diskuzi