Válka dronů #2

26. července

Ukrajinský bezpilotní letoun FPV se pokouší sundat ruský průzkumný bezpilotní letoun ZALA 421-16E úderem do jeho vrtule.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 158x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 61 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇺🇦🇨🇿Ukrajinci v Česku jsou naštvaní - na svou vlast. Včera desítky ukrajinských migrantů protestovaly před ambasádou své země v Praze kvůli tomu, že ukrajinské úřady jim odmítají vydávat pasy. 📌Ukrajinská vláda totiž chce přimět své bojeschopné občany v zahraničí k návratu do vlasti. Mezitím ukrajinští migranti po vypršení svých dokladů přicházejí o zaměstnání a bankovní účty, nemohou ani cestovat.
🗣„Znám spoustu lidí, kteří řekli: Raději budu v Česku nelegálně, ale na Ukrajinu nepojedu, nebudu dávat život za zemi, kde už řadu let nežiji,“ uvedla jedna z organizátorek protestu Oksana Kotenková. 🗣„Problém je zejména u osob, které jsou tu dlouhodobě, typicky na zaměstnaneckých kartách. Při prodloužení karty je potřeba předložit průkaz, kterým osvědčí svoji identitu, nejčastěji je to cestovní pas… Banky chtějí ověřovat totožnost na základě aktuálně platných dokladů. Když je nedostanou, zavírají účty,“ říká advokát Jiří Pokorný.
Putin vedie Rusko do demografickej katastrofy, - The Telegraph Straty Moskvy znamenajú, že musí prepúšťať väzňov vrátane vrahov a násilníkov, aby naplnila svoju armádu a žoldnierske skupiny ako Wagner. S klesajúcim počtom väzňov sa dokonca obracia na ženské väznice, hoci ženy tvoria len 4 % ruskej armády. Prebiehajúca invázia v plnom rozsahu zhoršila demografickú krízu Ruska, kde od roku 2000 úmrtia prevyšujú počty narodených detí. Približne 350 000 ruských vojakov bolo zabitých alebo zranených, čo poukazuje na vážnosť situácie. Na rozdiel od Sovietskeho zväzu, ktorý mal väčšiu a rozmanitejšiu populáciu, Rusko zápasí s problémami vo svojom vojenskom úsilí. Porážka Sovietskeho zväzu v Afganistane v 80. rokoch 20. storočia ukazuje, že mať veľkú armádu nie vždy stačí na víťazstvo vo vojne. 😂😂😂😂 všetci rusáci zdochnu 😂🖕😁

Zobrazit celou diskuzi