Záchrana

29. dubna

Skupina lidí uvízla v řece, když se ji snažili přejet autem, ale naštěstí se je rozhodl zachránit nedaleký samaritán s nakladačem.

6.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 238x Hodnocení: 6.7/10 Komentářů: 11 Kategorie: video

Značky: pomoc , záchrana , nakladač , řeka , samaritán

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Za 6000 let zaznamenané historie černý africký negroid nevynalezl nic. Ani psanou řeč, tkaný oděv, kalendář, pluh, silnici, most, železnici, loď, měrný systém, dokonce ani kolo. (Poznámka: Toto se týká čistokrevných negroidů). Není známo, že by kdy obdělával nějakou půdu či domestikoval nějaké zvíře pro své použití (ačkoliv se kolem něho vyskytovalo mnoho silných a poddajných zvířat). Jeho jediným známým prostředkem k dopravě zboží byl vršek jeho tvrdé, nekultivované hlavy. U přístřešku nepokročil dál než k běžné chatrči z bláta, jejíž konstrukce je schopen i bobr či ondatra.
Masajové jsou známí pro svou tradiční pastevectví a chov dobytka, zejména skotu a koz. Domestikace dobytka v jejich kulturách pravděpodobně začala před tisíci lety, ale přesná data jsou obtížná stanovit. Masajové mají bohatou historii a kulturu spojenou s pastevectvím, a je pravděpodobné, že znalosti o domestikaci dobytka byly předávány ústně z generace na generaci až do dávných dob.
V Africe jsou na úrovni neolitu, ale se podívejte na sebe čuráci. Vážně si myslíš, že na tebe nikdo nemůže koukat jako na primitivní opici ?
Allzumenschliches.
Crho, jednou za 6000 let máš vtipný a trefný komentář... náhoda? Nemyslím si 😃

Zobrazit celou diskuzi