Zneuctění LGBT+ malby

25. června

Na konci června se v americkém městě Huntington ve státě Západní Virginie stala kontroverzní událost, kdy řidič pickupu provedl „burnout“ přímo na prapornou malbu umístěnou na silnici. Tento incident se stal na místě, které je symbolem místní LGBT+ komunity.

 

Policie reagovala rychle a řidiče, který se svým vozem poškodil umělecké dílo, obvinila a udělila mu pokutu. Město Huntington, které se v minulosti pyšnilo tím, že podporuje a slaví rozmanitost a inkluzi, odsoudilo tento čin jako akt nedůvěry a respektu k místním hodnotám a komunitě.

 

Praporná malba byla obnovena a místní obyvatelé vyjádřili svou podporu a solidaritu s LGBT+ komunitou. Incident však ukázal, že i v progresivních městech může docházet k takovýmto negativním událostem, které podkopávají úsilí o respekt a soužití různých společenských skupin.

5.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 940x Hodnocení: 5.7/10 Komentářů: 28 Kategorie: video

Značky: malba , drift , pickup , pokuta , komunita , lgbt

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Smrť LGBTI komunite!!! 🖕😁 Buzeranti do plynu !!!! Už ma tie zdegenerované homošské svine serú!!! Všade jebnu tú skurvenú dúhovú vlajku 🤮 skurvená sekta úchylov čo len stále niečo požaduje a chce od štátu presne ako naši prašivý cigáni!!! Buzny su bezcenne trosky , väčšinou bez vzdelania v podradnej práci kde ich nemá nikto rád! Jediná ich svetla chvíľa v ich mizernom živote su tie ich LGBTI pochody 🤮
ved pises ty buzerant ,ze radsej mas buzeranta ako rusa...tak pal do riti ty buzik dosrany !

Zobrazit celou diskuzi