Zneuctění LGBT+ malby

25. června

Na konci června se v americkém městě Huntington ve státě Západní Virginie stala kontroverzní událost, kdy řidič pickupu provedl „burnout“ přímo na prapornou malbu umístěnou na silnici. Tento incident se stal na místě, které je symbolem místní LGBT+ komunity.

 

Policie reagovala rychle a řidiče, který se svým vozem poškodil umělecké dílo, obvinila a udělila mu pokutu. Město Huntington, které se v minulosti pyšnilo tím, že podporuje a slaví rozmanitost a inkluzi, odsoudilo tento čin jako akt nedůvěry a respektu k místním hodnotám a komunitě.

 

Praporná malba byla obnovena a místní obyvatelé vyjádřili svou podporu a solidaritu s LGBT+ komunitou. Incident však ukázal, že i v progresivních městech může docházet k takovýmto negativním událostem, které podkopávají úsilí o respekt a soužití různých společenských skupin.

5.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 943x Hodnocení: 5.7/10 Komentářů: 28 Kategorie: video

Značky: malba , drift , pickup , pokuta , komunita , lgbt

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Když naši politici tvrdí, že patříme na Západ, tak myslí tenhle Západ, nic jiného...
My víme že ty bys nás rád viděl opět v područí RuSSácka, ty prašivá kolaborantská mrdko.
ako radšej trpieť tých buzerantov z LGBTI ako byť pod vplivom skuveného zaostalého žebrackeho RuSSka ty kokot prašivý!!! Asi túžiš žiť v drevenici a srať do dreveného hajzla ako skoro všetci tý chudobný zaostalý skurvený Rusi 🤮🖕
Obdivujom týchto ako si ty, čo sodia narod "per gastro", podľa hamburgrov a suchých hajzlov, tak ako to robia primitivne opice v tlupe. RUSKO JE VE VÁLCE TY DOBYTKU !
tak radsej fajcit kokoty ty drzka jebnuta ,ze ?
ked fajcis kokoty,nemusis to oznamovat ostatnym ty buzerant dosrany...nikoho ty nezaujimas.
mě buzeratni neohrožují na existenci, RuSSácko ovšem svobodný svět nenavidí. Ale co já budu vysvětlovat rusofilní špíně.

Zobrazit celou diskuzi