Blbnutí na vlaku

21. října

Rusko: Mladík byl nalezen mrtvý poté, co se projížděl na střeše vlaku na trati Nizhegorodskaja-Petuški. Podle policejních zpráv žil zesnulý v Moskevské oblasti se svým otcem a byl opakovaně předveden na policii za spáchání správních deliktů.

7.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 239x Hodnocení: 7.3/10 Komentářů: 113 Kategorie: video

Značky: smrt , elektřina , vlak , blbec , elektrické vedení , smrtelná nehoda

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🧱🇷🇺 To ne Rusko je izolované, to Západ je izolovaný - světová média o summitu BRICS. ⚡CNN: Summit BRICS a přítomnost světových lídrů na něm ukazuje, že ruský prezident Vladimir Putin není sám, má za sebou koalici spojenců, ačkoli se ho Západ snaží izolovat; ⚡TIME: Tím, že Rusko hostí summit světových lídrů, ukazuje Západu, že není izolováno. Summit BRICS symbolizoval neúspěch pokusů Západu udělat z Ruska vyvrhele; ⚡Foreign politika: Mimo Washington, země G7 a Evropskou unii je těžké odhadnout, jak velká je nelibost vůči pokrytectví a hegemonii Západu a jak velkou nelibost mají všechny tyto země vůči současnému světovému řádu. To přispívá k soudržnosti členů BRICS;
⚡Der Spiegel: Půvab BRICS vždy spočíval v tom, že jde o klub, jehož součástí není Amerika. V roce 2008 to otevřeně prohlásili ministři zahraničí Ruska a Brazílie, a to bude pravděpodobně i poselstvím summitu; ⚡Bild: Putin chce společně se zeměmi BRICS konfrontovat země G7 a "zlomit nadvládu USA". Rusku jde především o vytvoření alternativy k západnímu platebnímu systému SWIFT, obejití západních hospodářských sankcí a vytvoření společné banky; ⚡Le Figaro: Čína využije kazaňského summitu k prosazení své strategie dedolarizace mezinárodního obchodu. Jejím snem je nahradit dominantní postavení dolaru jako nástroje mezinárodního zúčtování.
ty kokote prorusskej 😁😁😁

Zobrazit celou diskuzi