Fackování oběšené dívky

26. února

KOLUMBIE: Podivné video z veřejného parku, kde nějaký magor našel čerstvě oběšenou dívku (prý 20letá Kelly). Ptá se ji: "Hej žiješ? Žiješ?" a při tom ji se zbraní v ruce fackuje. Podle policie autor videa není ten, který později mrtvolu nahlásil. Případ se vyšetřoval jako sebevražda, ale po zveřejnění videa se nabízí i možnost, že ji zavraždil muž za kamerou. Další teorie je, že ji náhodně objevil drobný zločinec.

2.0 /10

košík

Zhlédnuto: 20 254x Hodnocení: 2.0/10 Komentářů: 48 Kategorie: hnus

Značky: mrtvola , smrt , udušení , psychopat , magor , sebevražda , sebevražedkyně , oběšení , jížní amerika , kolumbie , wtf , park , facka , ozbrojenec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
keby radšej bouchačku očistil olej nevidelo ani nepamatuje
čobolská cigna 🤣
kdyby si jeste "uzil" tak to chapu ....
Kolumbie, krásná příroda, ale v obydlených oblastech je to hrozný cikánistán, takže se tomuhle vůbec nedivím.
Jižní Amerika, Blízský východ a velká část Afriky - nebylo by světu bez těchhle oblatní líp?
Kua, blízký a oblastí
Nějak skleslá.
V takové zemi se radši objesíš než abys tam žil.
  • Joan
  • 27.02.2021 03:28
ty se radši taky "objes" vole ! 😏
Čemu nerozumíš? Obědnáš si objed, a protože stál za hovno, tak se objesíš
Pěkná bouchačka, ta něco pamatuje, třeba Emilka Zapatu.
Ten mám - Smith & Wesson .38 double action top break revolver Model Number 2 3rd Issue - rok výroby 1889 - super revolver. Přesný, malý, střelivo dostupné.
Hezky pěkně. Provětráš ho občas? Je to dědeček, tak bych si dost dával pozor na laboraci. Se střelou 9,4 g je třeba dost rozdíl mezi Magtech a Fiocchi. Fiochhi dělá hodně starých nábojů, a laborace právě vyhovují použití v hist. originálech. Tak ať slouží.
Chodíme z nich střílet (mám ještě i .38 single action top break revolver Model Number 1 2rd Issue). Používám Prvi Partizan .38 S&W, Fiocchi mi subjektivně přišly naopak tvrdší. Oba ty revolvery jsou prakticky nové, nevystřílené, s ostrými drážkami a perfektní aretací. A to radost, když dostřílíš a zlomením vyhodíš. To moderní revolveráři neznají 👌.
S těma moderníma revolverářema bych byl vopatrnej - centrální výhoz, nabíjecí klipy... mistra Miculka jistě znáš 🙂 Já jsem na pistole, protože má cesta vedla přes technickou stránku věci, a pistole jsou prostě v tomto daleko pestřejší a zajímavější. Ale jako zbraň pro TEOTWAWKI (The End Of The World As We Know It) má všechny předpoklady.
Každopádně, proti revolverům nabíjených přes klapku, to byl fofr. Akorát ta konstrukce byla limitovaná výkonem náboje. Co už, to je historie, ale nádherná. A na Aljašku s .44 6", a pohoda 🙂
Columie je hriozná země a divím se , že amíci po ni pojmenovali raketoplán?Asi uchylárna.Stejně jako celá amerikja.
To nebylo po téhle Jihoamerické, ale po Severoamerické, součásti USA. Ale chápu, ještě jste se v zeměpise k tomu nedostali, to až ve vyšších ročnících ZŠ a navíc v téhle distanční době je to s výukou na levačku.
chudak holka, narodit se v takove zemi jako Kolumbie, je fakt na provaz