O fous #548

07. května

Dva motorkáře málem srazí jiný motorkář, který se snažil projet na oranžovou!

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 2 772x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 8 Kategorie: motorky

Značky: nehoda , o fous , motorkář , motonehoda , motorkáři , motorka , o chlup ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Furt je to nedání přednosti protijedoucímu při odbočování vlevo. To bych tu kameru radši na místě rozšlapal, než to video z ní pustil ven, nebo jen dal jako důkaz k vyšetřování.
To není tak jednoznačné, záleží i na tom, jaký kdo měl zrovna signál a jestli ti odbočující měli nebo nemuseli tomu protijedoucímu dávat přednost. Též jak tam detailně znějí dopravní předpisy. Někde šipka vlevo znamená, že protisměr je zastaven, jinde to nezbavuje povinnosti dát protijedoucímu přednost. No a ten letec jestli měl už na delší dobu žlutou zastavit nebo mu žlutá skočila kousek před křižovatkou. Každopádně to valil jak kretén a karma mu to vysvětlila. Vzpomněl jsem si na jisté nechutně drahé designové degustační jídlo, jakousi kostičku, větší jednohubku na talíři, k tomu slabý cákanec omáčky a stéblo nějaké jedlé trávy, cena nesmysl, název jídla Kostka ve skluzu.
Nemáš pravdu, když se u nás řešil podobný případ u soudu, kdy do řidiče vyjíždějícího z vedlejší to napasoval ten na hlavní, kterej ale letěl jako idiot, tak byl jako viník seznán ten z hlavní a sice proto, že ten na vedlejší "nemohl očekávat tak zásadně překročenou rychlost u druhého řidiče", tzn. že se rozhlédl, viděl v dálce auto, ale nevěděl že tam bude za 2sec místo za 10. Nehledě na to, že tady ten motorkář ani možná vidět nebyl, tz. tam ti odbočující vjížděli v okamžik kdy nebyl nikdo v dohledu - což je teoreticky nejbezpečnější scénář z jejich pohledu. Proto jsou před křižovatkami omezené rychlosti.

Zobrazit celou diskuzi