Prezident Erdoğan plácnul dítě, protože mu nepolíbilo ruku

29. července

V nedávném incidentu, který vyvolal kontroverze na sociálních médiích, turecký prezident Recep Tayyip Erdoğan plácnul dítě během veřejné události, protože mu nepolíbilo ruku. Událost se odehrála v rámci návštěvy jednoho z měst, kde se prezident setkával s místními obyvateli.

 

Na videu, které se rychle rozšířilo na internetu, je vidět, jak prezident Erdoğan mluví s malým chlapcem a následně mu nabízí ruku k polibku. Když dítě odmítne, Erdoğan ho plácne po tváři a znovu mu nabízí ruku. Tento moment vyvolal okamžitou vlnu reakcí na sociálních sítích.

 

Kritici rychle odsoudili Erdoğanovo chování, označujíce ho za nepřijatelné a nevhodné, zvláště pro veřejného činitele jeho postavení. Mnozí uživatelé sociálních médií vyjádřili své pobouření nad tím, jak prezident zachází s dětmi, a vyzvali k většímu respektu a ohleduplnosti.

 

Na druhé straně, někteří Erdoğanovi příznivci incident bagatelizovali, tvrdíce, že jde o kulturní zvyk, kdy se starší osoby snaží děti naučit respektu. Podle nich nebylo Erdoğanovo gesto myšleno agresivně, ale jako způsob výchovy a vštěpování úcty k autoritám.

 

Tento incident přichází v době, kdy je Erdoğanova vláda pod stále větším tlakem kvůli různým politickým a ekonomickým výzvám. Kontroverze kolem jeho chování vůči dítěti může dále zhoršit jeho veřejný obraz a poskytnout jeho odpůrcům další záminku k jeho kritice.

 

Zůstává otázkou, jaký dopad bude mít tento incident na Erdoğanovu popularitu a zda povede k nějakým změnám v jeho veřejném vystupování. V každém případě, tento moment opět ukázal, jak rychle se mohou rozšířit a rezonovat události, které se odehrají na veřejnosti, zvláště když jsou zachyceny na kameru.

3.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 662x Hodnocení: 3.6/10 Komentářů: 38 Kategorie: video

Značky: politik , politika , dítě , facka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je přesně úkaz tohe, že když je člověk dlouho u moci a všichni mu lezou do prdele, tak si prostě začne myslet, že je asi vážně něco jako bůh a všichni ho musí poslouchat.... (Putin, Si, Orban, Erdogan, Kim, atd....) Né nadarmo, je omezení na některé úřady být zvolen jen 2x.
ano ale u zaostalých národov ako Rusi , Turci , Maďari a bohužiaľ aj Slováci je to bežné lebo tie národy nemajú žiadnu hrdosť , rozum a dobrovolne ohýbajú chrbát pred pánmi a nechajú sa okrádať. Zaostalá banda podľudí ktorý sú hodný len na otrockú prácu...
Asi bych úplně nesouhlasil. Stát se to může v každém státě. Zažili to i Němci. Je pravda, že ve vyspělejších demokraciích je to asi méně pravděpodobné, ale ne nemožné.
si len čurák, ktorý je hodný plávať len medzi rovnakými hovnami, ako je sám!

Zobrazit celou diskuzi