Multifunkční radar

08. dubna

Dopravní radar Mesta Fusion se začal naplno používat v roce 2016 v Dubaji a experimentálně ve Štrasburku a v Marseille. Letos bude více než 400 takových radarů umístěno na francouzských silnicích. Mesta Fusion umí změřit rychlost až 126 vozů současně a to v pěti pruzích, v obou směrech a na vzdálenost více než 100 metrů. Umí také rozpoznat řadu dalších trestných činů, jako je používání telefonu za jízdy, zakázané manévry, nepoužití bezpečnostních pásů nebo předjíždění zprava.

4.0 /10

košík

Zhlédnuto: 26 486x Hodnocení: 4.0/10 Komentářů: 62 Kategorie: technika

Značky: rychlost , doprava , technologie , francie , radar

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jasný, další buzerace, potrestá to nakonec komplet všechny skupiny řidičů, třeba i ty, kteří pojedou v rychlostním limitu, budou koukat na cestu, budou mít známku, nebudou objíždět kolonu odstavným, ale třeba se jen na úplně prázdný silnici spletou a na zelenou si uvědomí, že mají zatočit doleva, ale stojí v pruhu směrem rovně... Mně se zamlouvá jen to kontrolování rozestupů, ale i to bude mít reálně háček.
mají zatočit doleva, ale stojí v pruhu směrem rovně? to jako si delas prdel
No a co se asi tak stane, když je nikde nikdo, levej pruh má zelenou/nic nejede a zatočíš z pruhu "rovně" doleva nebo doprava? Vůbec nic. Pokud je člověk normální, tak vůbec nic. Pokud je kokot, tak něco posere i když bude dodržovat pravidla.
Uz jsem to psal vys, me by zajimalo, jak ten system vyresi, kdyz se nekdo zaradi tesne prede me. Mam dojem, ze to vyhodnoti ze JA jsem nedodrzel bezpecnou vzdalenost. Za me teda tenhle system ne, ani tu kontrolu vzdalenosti.

Zobrazit celou diskuzi