Opilý řidič v Texasu přejel dva policisty na benzínové pumpě

02. října

Šokující video z města Corsicana v Texasu zachycuje moment, kdy podezřelý opilý řidič najel na dva policisty na parkovišti u benzínové pumpy. Incident se odehrál v neděli poté, co první z policistů zastavil 31letého Maysona Mesiapa na Beaton Street, nedaleko 1. Avenue. Oba zastavili na parkovišti u obchodu Speedy Mart.

 

Již při prvním kontaktu policista okamžitě zavolal posily kvůli podezřelému chování řidiče. Jakmile dorazil druhý policista, Mesiap náhle skočil zpět do svého vozidla, jako by se chystal uprchnout.

 

První policista se snažil otevřít dveře auta a zabránit mu v útěku, ale Mesiap zařadil rychlost a rozjel se přímo směrem k druhému policistovi. Ten naštěstí stihl uskočit, než řidič narazil do jeho policejního vozidla.

 

Následně video ukazuje, jak Mesiap zařadil zpátečku, při čemž táhl jednoho z policistů po zemi za dveře auta a druhého policistu srazil. Naštěstí podle vyjádření policie Corsicana nebyl žádný z policistů vážně zraněn.

 

Policisté se rozhodli na Mesiapa nestřílet, protože na sedadle spolujezdce seděl další muž, který by se mohl ocitnout v palebné linii. Mesiap sice z místa utekl, ale nedostal se daleko. Po krátké honičce a dalším fyzickém střetu byl nakonec zadržen.

 

V současné době je Mesiap ve vězení okresu Navarro a čelí obvinění z napadení veřejného činitele, poškozování cizí věci, řízení pod vlivem alkoholu, odporu při zatýkání a pokusu o útěk. Vyšetřování nadále pokračuje a je možné, že proti němu budou vznesena další obvinění.

8.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 3 970x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 5 Kategorie: policie

Značky: auto , benzínka , policista , opilost , opilec , řidič , čerpací stanice

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Mohli klidně střílet, protože ten spolujezdec byl určitě podobnej kokot, když si s takovým magorem sedl do auta. A škoda rány, co padne vedle.

Zobrazit celou diskuzi