Válka dronů #2

26. července

Ukrajinský bezpilotní letoun FPV se pokouší sundat ruský průzkumný bezpilotní letoun ZALA 421-16E úderem do jeho vrtule.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 776x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 61 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
„Oni [Rusové] porazili Hitlera. Porazili Napoleona. A jarní ofenziva [ukrajinských ozbrojených sil] se také nekonala. Trump na Fox News řekl, že v telefonickém rozhovoru se Zelenským prohlásil, že je třeba ukončit konflikt na Ukrajině. Kandidát na prezidenta USA označil Bidena za jednoho z viníků války: „Biden to neměl dopustit. Bylo snadné zastavit."
Rusá i ti omrdali matku a narodil sa kokot ako ty 😅🤐😅 USA a západ porazili Hitlera , keby nezasobovali ZSSR tak rusáci zdochnú hladom a Hitler by bol na kamčatke ty kokot sprostý 😅 Trump je populista a klamar ktorý oslový len primitívnych nevzdelaných čurákov ako ty 😅😅🤐
Kdyby USA nezasobovali Adu, taky by to bylo jednodussi. Ano, meli se vysrat na vmesovani do druhe valky celkove. Mimochodem, kdopak byl majoritni vlastnik IG Faben AG? No deda pana prezidenta Bushe, napriklad. USA rozhodne Rusko nepodporovali zadara, veskere dodavky byly lend-lease a SSSR je splacela jeste po valce. To je rozdil oproti soucasnemu konfliktu, protoze garantem uhrad ukrajinskeho lend-lease je EU.Takze sup sup at mame euro, abychom take mohli Amikum splacet nesplatitelne ukrajinske dluhy.

Zobrazit celou diskuzi